/ 0 kommentarer

Violett med rosa skiftning

I samarbete med Attitude Exclusives

3-2Jag hade turen som fick komma och fräscha upp håret i måndags. Vi har tagit det lite lugnt med blekningen under våren för att håret ska få vila upp sig lite. Men i måndags kunde Elin äntligen bleka slingor i håret för att få bort endel varma pigment som är kvar sedan jag var brunhårig i höstas.1Färgen är lite svår att fånga på bild men är en fantastiskt fin violett färg som skiftar i rosa. Det är ganska sjukt att jag kan ha den här nyansen på håret när det bara är sex månader sedan som jag såg ut så här. Love it!2-2Jag trivs så himla bra på min salong och det säger jag inte bara för att vi samarbetar. Jag blir alltid bra bemött och tjejerna är verkligen genuina. Elin är dessutom en expert på att trolla med nyanser och därför vågar jag alltid säga ”gör vad du vill”, för då vet jag att det blir som bäst. Jag kan med ett varmt hjärta rekommendera dem!

I samarbete med Attitude Exclusives

0 kommentarer