/ 0 kommentarer

Vårt tidiga midsommarfirande

IMG_7944Jag älskar verkligen mina vänner. Vi fick för oss att fira midsommar igår istället då alla inte var lediga på midsommardagen och vi ville kunna sova över och äta frukost ihop dagen efter i lugn och ro. Här är Ida, Mirre och jag. Dreamteam!IMG_7975Dessa tjejor alltså, vi har alltid himla trevligt ihop. Så olika men ändå så vansinnigt lika. Våra män var såklart också med och firade med oss :)
IMG_7981Dessa ungar… midsommarfina och överlyckliga som alltid när det är festligheter på gång.IMG_7978Jag och Ida fick våra tjejer bara två veckor ifrån varandra. Så de har verkligen hängt ihop sedan dagen de föddes.
IMG_7987Till middag avnjöt vi mängder med räkor, laxpaj, västerbottenspaj med rom, rödlök och gräddfil, sik, sill och potatis och massor av goda röror till.IMG_7993Denna fantastiska laxtårta åker alltid fram när vi ska ha festligheter.  Så  v a n s i n n i g t  god! Här hittar du receptet.IMG_8015Efterrätten njöt vi av på altanen när barnen hade gått och lagt sig. En marängtårta fylld med lemoncurd, grädde och toppad med jordgubbar, mango och passionsfrukt. Möööms!
IMG_8018Vi fick ett litet besök av en hostig tjej. Jag minns denna känslan så väl. När en fick krypa upp hos mamma på nåder fast en egentligen ska sova. Då skötte en sig extra exemplariskt för att inte riskera att bli skickad till sängen igen.IMG_8139Vi bor i Sveriges vackraste by! Så här såg det ut halv ett på natten efter att vi spelat spel och grabbarna tagit en promenad.

Idag har vi vaknat långsamt och ätit en sen frukost ihop. Nu ska vi gå tillsammans till vår by’s midsommarfirande. Ett himla bra påfund av oss att anpassa högtider efter gemenskap istället för tvärtom :)

Glad midsommar på er <3

0 kommentarer