/ 2 kommentarer

Våra fyrfota vänner

Vi har haft en sådan tur med våra katter. Vi köpte båda två förra sommaren från olika kullar inför att vi flyttade till vårt egna hus på landet. Svante, den vit/gråa katten var den första och är lite av min favorit. Han är riktigt självständig men extremt gosig. När vi är bortresta flyttar han på eget initiativ till Clara och Jacob längre upp på gatan. Att katter inte är flockdjur köper jag inte ett dugg.Elles stora kärlek är dock vår röda katt Sture. Jag har aldrig mött en snällare katt med lika stort gosbehov. Han vill helst ligga på ens ansikte och skulle aldrig göra en fluga förnär. En och annan mus kanske, men knappt det.

Båda katterna är ute 80 % av tiden och är både praktiska genom att ta mössen i ladugården och superkeliga. De sköter sig själva så länge som vi ger dem kärlek och mat och det gör vi ju såklart. De lever sannerligen livets liv på samma gång som de berikar vårt!

2 kommentarer

  • Maria H

    21 augusti, 2018 kl. 15:06

    Åh, älskar katter! Vad roligt att de blivit en del av familjen. Den dagen jag inte bor i lägenhet vill jag ha katt/-er. Tips på rolig video på tema kattälsk: https://m.youtube.com/watch?v=sP4NMoJcFd4

  • Johanna

    21 augusti, 2018 kl. 23:26

    Fina katter! Alltså katter är nog det bästa jag vet på hela jorden, åtminstone i djurväg. Om vi nån gång flyttar till hus blir det katt direkt! Känns inte bra för mig, som alltid haft utekatter i barndomen, att ha dem inne i lägenhet, tyvärr. Ni är lyckostar! :)