/ 1 kommentar

Vår tioåriga bröllopsdag

IMG_5621Vårt hotell är så fint. Vårt rum är i ett litet hus och har en egen liten uteplats. Perfekt ställe att sminka sig på om en vill njuta av det fina vädret samtidigt :)665A4867Elle badar nonstop och är precis som jag var när jag var liten, mer under vattnet än över. Jag är tacksam över att hon inte ärvde mina krångliga öron som ständigt behövde spolas på vårdcentralen i badtider.665A4763-2Till och med jag som alltid är blekast av alla har hunnit få lite färg. Här sitter vi på en resturang vid hamnen och doppar nybakt bröd i tsatsiki och olika fetaoströror. Till förrätt tog vi friterad fetaost i smördeg som var dräkt i honung… svårt att beskriva hur gått det var!IMG_9096Min storm.
IMG_9102-2Det bästa med oss är att vi skrattar enormt mycket tillsammans och vi ger varandra mycket frihet i vardagen. Vi litar på varandra och vi är ett bra team i sociala sammanhang där vi ofta skapar god stämning. Du får mig alltid att känna mig som den enda och snyggaste kvinnan i rummet och jag är extremt bra på att uppmuntra dig och överösa dig med kärlek.

Några saker vi behöver jobba på är våra temperament som ofta leder till onödiga småtjafs. Du behöver lära dig att visa mer uppskattning mot mig och jag behöver bli bättre på att lyssna på dig. Vi är med andra ord inte perfekta, men trots att vi ibland tar fram det värsta hos varandra vill jag inte vara mitt bästa med någon annan. Tack för dessa tio år älskling, nu fortsätter vi till livets slut. I nöd och lust <3IMG_9145-2Om ni undrar vart Elle befann sig mitt i allt turturduvande så var hon precis bredvid och levde livet. Långfilm på iPaden, spagetti utan sås och varma kvällsvindar i nacken. På kvällarna har vi ingen skam i kroppen när det kommer till regler. Hon får välja mat helt fritt och titta hur mycket hon vill på sin iPad. Hon är väldigt nöjd med det vilket ger oss lite egentid och en lugn middagsstund. Win/win!

En kommentar

  • Malin

    10 juni, 2018 kl. 18:40

    Men vilken magisk bild på dig när du sminkar dig! Lilla Elle ser ut att ha det helt fantastiskt! Man blir så glad av o se bilderna på henne. Önskar er fortsatta fantastiska år framöver tillsammans. Så härligt av dig att berätta verkligheten av äktenskap! Allt är inte alltid en dans på rosor, ibland går man ju på taggarna oxå