/ 0 kommentarer

Vår skärtorsdag!

Idag inleddes en veckas semester för mig och Emil. Egentligen skulle vi i detta nu vara på väg till vår stuga i Blekinge skärgård tillsammans med mina föräldrar. Men det fick vi ju klart ställa in. Jag hade dock hoppet uppe in i det sista…

En hemmapåsk blir bra det med. Helt plötsligt kändes det värt att påskpynta hemma vilket är roligt. Det är sällan som vi är hemma kring påsk annars.

Det är så fint att blanda in videkissar i påskriset tycker jag.

Sedan kom Elle hem från fritids och började påskpynta i sitt lekrum. Hon har blivit så fräknig. Jag har inte en enda fräken och är därför överförtjust i Elles fräknar som blir fler och fler varje år.

Elle älskar färg och satsade på ett sprakande påskris till sitt rum. Helt rätt! Hon hängde även en kyckligljusslinga i bokhyllan och lade ut den loppade påskduken på dockhuset.

Jag minns en tid då Elle hängde allt pynt på samma ställe. Detta påskriset får mig verkligen att känna hur stor hon blivit.

Sedan var det dags för middag och kräkgrisen fick åka fram. Inte ett så aptitligt namn kanske, men det kan inte hjälpas då det är så det ser ut när den används.

Vi körde på uppstekt palt. En klassiker i vår familj och sååå gott!

Nu ska vi överkomma paltkoman innan det är dags för ett familjeprogram på SVT och ett tidigt fredagsmys för att fira in vår påskledighet tillsammans.

0 kommentarer