/ 5 kommentarer

Vår nya familjemedlem

Möt vår nya familjemedlem Billy. Han är en pytteliten dvärgvädur av ljuvligaste sort.

Bild lånad av Clara

Jag har aldrig mött en tamare eller mer sällskapssjuk kanin. Så fort Elle kommer vill han hoppa upp i hennes famn.

Och när jag säger att han är liten menar jag verkligen mini! Han försvann helt i min pappas händer <3

Som ni vet har vi två kaniner sedan innan. Men då vi trodde att Harry var död (long story) ville vi köpa en till kompis till Norrbert och köpte Billy. Sedan kom Harry tillbaka och nu har vi tre kaniner.

Uppfödaren hade honom inomhus och då han är så liten kan vi inte ha honom ute innan han tjockat på sig lite mer. Men nu är han nästan som en katt inomhus så jag vet inte om han någonsin kommer flytta ut? Han går på låda (!) i sin enorma hage inne och vi funderar snart på att släppa honom lite lös inne.

Underbar är han i alla fall, som ni förstår!

5 kommentarer

 • Annika

  22 juni, 2020 kl. 21:50

  Men så liten och söt! Förstår att ni är glada i honom…

 • Lillan

  25 juni, 2020 kl. 20:07

  När jag läser din blogg så blossar alltid en önskan upp inom mig, att ni ska adoptera mig, 29 år gammal, så jag får leva med era midsomrar och kaninungar!

 • Hannas krypin

  2 juli, 2020 kl. 09:53

  Men åh! Nu blev jag verkligen sugen på kanin igen. Vi har haft kaniner men på grund av allergi var de tvugna att vara utekaniner. Nu har vi ödlor istället. Mysiga de med faktiskt! :-)

 • Lotta

  2 juli, 2020 kl. 10:51

  Hej!
  Vi har vår kanin lös i vårt hus. Det blev så av en slump. Han hoppar in i sin bur och går på lådan (som han lärt sig helt själv). Han skuttar även ut på våra två verandor utan att smita ut i den stora friheten. Det kan bero på att han inte tycker om trappor – en trappa fungerar som en grind för honom. Då och då blir grannkatterna nyfikna på honom när han sitter utomhus. Då fungerar han som en liten vaktkanin – stampar med bakbenen och gör utfall mot katten som i sin tur snopet lommar iväg.

 • ellenlundis

  4 juli, 2020 kl. 23:07

  Så söt!!!! <3