/ 4 kommentarer

Storfyndat!

Tidigt imorse skrev min svägerska till mig att en antikaffär i närheten har utförsäljning på allt då den ska stänga. Vi tog med oss Clara och Ulf och hängde på låset vid öppning klockan 10.

Kolla vilka fynd jag har gjort! Jag är så himla nöjd och glad. Då jag är där och strosar med jämna mellanrum hade jag ganska bra koll på utbudet och visste redan några grejer jag ville ha. Det blev tillslut en söt byrå, en spegel, en pall och en lampett. Allt från 50/60talet som är min favorit era när det kommer till design.

Byrån var omsorgsfullt klädd i tidstypiskt vaxpapper. Så fint att tänka på att en kvinna satt och omsorgsfullt pillade med detta för 60 år sedan. Jag undrar så vem hon var.

Pallen gömmer ett väldigt praktiskt förvaringsutrymme. Perfekt för sygrejer, fjärrkontroller eller ljus.

Jag får inte nog av speglar från denna eran. Jag tycker att de är så vackra med sina unika former.

Lampetten som är avsedd för två ljus är helt galen, älskar’t! Den mindre delen går att ta loss om jag någon gång skulle känna för att tona ner det lite.

Jag är väldigt nöjd med mina fynd. Antikaffären heter Bjurfors Antik och Loppis och har även öppet lör-sön mellan 10-17. Kanske finns det kvar fler fina fynd? De har 50 % på allt!

4 kommentarer

 • Marie

  11 oktober, 2019 kl. 18:37

  Så fina saker

 • Li

  18 oktober, 2019 kl. 23:24

  Wow! Vilka fina fynd! Den där pallen med förvaring ?

 • Anneli

  21 oktober, 2019 kl. 07:59

  Vilka fina fynd du gjort! Jag hade också sett att de hade utförsäljning och hade planer på att åka dit men hade typiskt nog tandläkartid inne i stan precis då! Hade god lust att avboka ?