/ 15 kommentarer

Stina svarar

Här kommer frågevideon som jag lovat er. Jag fick många frågor och framförallt djupa så sätt er ner, luta er tillbaka, för detta är inget för den stressade :)

Om ni vill ha fler videoinlägg får ni gärna gå in på min youtubekanal StinaStil och trycka på den röda knappen ”subscribe”. Nu när jag tagit steget att vara med i TV på olika sätt känns det inte lika läskigt att göra videoinlägg så om det är något ni uppskattar fortsätter jag gärna med det :)

15 kommentarer

 • David

  25 mars, 2015 kl. 10:55

  Jag fullkomligt älskar detta Stina!

 • idasida

  25 mars, 2015 kl. 11:35

  Du är UNDERBAR!!!! <3

 • ellenlundis

  25 mars, 2015 kl. 12:13

  Väldigt bra svar du gav Stina :) Nu följer jag dej på Youtube och instagram.

 • m

  25 mars, 2015 kl. 12:40

  Så bra svar! Är också kroniskt sjuk (men inte alls livshotande eller så) och det tog mig cirka 4 år att berätta och förklara för min sambo och vill verkligen peppa alla att göra det, för om man ska leva tillsammans med någon behöver den personen vara delaktig även i sjukdomen. Posta gärna fler filmklipp i framtiden! <3

 • Mary Sane

  25 mars, 2015 kl. 13:56

  Stina! Helt underbar video som har fått mig att gråta och skratta om vartannat. Gråta av sorg och tacksamhet och skratta tills jag snortat som en grisekno. Du har en fantastisk personlighet och hela du är en GÅVA till resten av mänskligheten. Det du gör är SÅ viktigt och jag vill passa på att tacka för att du väljer att prata om sånt här. Du förändrar livet för så många andra. TACK för att du valt att göra det. Också jättekul att du har blandat djupa och ytliga frågor i videon, och jättekul att du klippte in bilder på tex krämerna och kläderna. Jag hoppas veeeerkligen att du gör fler videor i framtiden (om du vill och orkar) för du är truly one of a kind. Om du ska göra en video om tex styling så skulle du kunna klippa ihop olika filmsnuttar så man får se kläderna ”in action”. Typ om du ska visa hur man stylar en neonrosa t-shirt på tre olika sätt så kan du filma dig själv i tre olika sorters styling (jag tänker att detta kan vara ett kul komplement till inklippta bilder!). Det skulle också vara intressant att se hur man kan förändra en och samma outfit med olika smycken och accessoarer, och då skulle det vara kul att se dig byta accessoarer ”live” om du förstår hur jag menar. Alltså att du står framför kameran iförd en elefantmönstrad klänning och så visar du vad som händer när man väljer olika sorters smycken till. Nu ska jag sluta tjata! Haha. ;) (OBS elefantmönstrad klänning var bara ett fånigt exempel)

 • Lisa

  25 mars, 2015 kl. 15:00

  Men herregud vad BRAAA! Så himla fint och insiktsfullt (och roligt!). Tack för att du svarade på min fråga om er relation. Jag ska bära med mig svaret!
  Jag blir nyfiken på att höra mer om din tro. Jag tror inte på Gud och känner i praktiken ingen som gör det, så det är spännande att höra en insatt och vettig persons syn på saken. Kram på dig!

 • Michelle

  25 mars, 2015 kl. 16:32

  Så himla fint Stina, det är underbart att höra dig prata om sjukdom och livet med en sån värme och glädje. Det handlar om inställning och förmåga att se ljuset i allt, även i det mörkaste, och att skönhet kommer inifrån själen :)
  Fina du <3

 • clara

  25 mars, 2015 kl. 20:37

  Har kollat klippet nu! Så bra

 • malin

  25 mars, 2015 kl. 22:25

  Ååh Vilken bra video! Det vill vi gärna se mer av! Du är så innerlig i allt du säger. Tusen tack!

 • Johanna

  26 mars, 2015 kl. 02:06

  Åh, ja, mer film!

 • amessycorner

  26 mars, 2015 kl. 11:58

  Du är så duktig och bra! Så viktigt att svara på det sista mailet, hoppas verkligen att ditt budskap nådde fram! Kram till dig!

 • Madde

  26 mars, 2015 kl. 14:09

  Hej! Jag beundrar dig verkligen för ditt mod och vad du gör! Jag har ingen diagnos men jag har mycket problem med min mage och har haft i 12-14 år. Mitt största problem är att jag vågar verkligen inte söka hjälp! Jag tycker de är så fruktansvärt genant att prata om och skulle börja gråta när jag blir tvungen att göra de! Är även livrädd för att göra skopi av något slag. De spelar ingen roll hur många gånger en läkare har gjort en sådan undersökning eller hur vana de än är att prata om bajsvanor och grejer, jag är inte van med de och kommer nog aldrig bli de heller! Hur tycker du jag ska samla mod för att söka hjälp? Vet ju att ju tidigare ju bättre..

 • Malin

  27 mars, 2015 kl. 08:24

  Så bra svar! Jag röstar för fler videos. Kram!

 • ankan

  29 mars, 2015 kl. 01:19

  Så himla bra video, kändes som att jag satt där med dig och pratade med dig som vanligt. Kände att jag saknade dig mycket och vill träffa dig! :D

  Du är en underbar person!