/ 6 kommentarer

Sommarlovsskoj!

Som många av er vet jobbar jag inte bara som egenföretagare utan jag har också en halvtidstjänst som församlingskreatör i missionskyrkan Vännäs som vi tillhör. Jag ska gå in lite djupare på vad den tjänsten innebär en annan gång men jag kan kort säga att jag jobbar med barn och familj på ett kreativt sätt.Den här veckan har det till exempel inneburit att jag har styrt upp en gratis barnaktivitetsvecka för barn som är sju till tolv år gamla. Tanken var att alla barn ska kunna få fina sommarminnen att dela med sig av vid terminens början oavsett ekonomisk situation. Igår hade vi avslutning och en riktig sommarfest tillsammans.Vi har haft olika teman varje dag. Första dagen var en lekdag och vi lekte olika lekar hela dagen. Vi även haft en sportdag och en skapardag. På skapardagen fick de pyssla och baka inför gårdagens sommarfest.Vi gjorde pappershyacinter som blev en jättevacker bukett och fick pryda vårt fikabord. Det blev verkligen somrigt!Sedan fick de även pyssla små fjärilar som jag spridde ut på bordet. Barnen var mäkta stolta när de fick se och pilla på allt som de hade bidragit med.De hade också fått baka chokladbollar och kolakakor. De var hur duktiga som helst och instämde allihop med att allt smakar som bäst när man gjort det själv!

Barnen verkade väldigt nöjda med veckan och jag är glad över att allt har gått bra :)

6 kommentarer

 • Marre

  21 juni, 2019 kl. 13:00

  Så bra grej! Alla har inte möjlighet till ett sommarlov med dyra aktiviteter, och även om man givetvis kan ha ett jätteroligt sommarlov ändå tror jag att det är värdefullt med såna här initiativ ❤ Tycker det verkar dyka upp mer och mer sånt på senare år. Församlingar, kommuner, föreningar mfl – heja!

  • Stina Hägglund

   22 juni, 2019 kl. 23:39

   Så roligt att du gillar initiativet! Det är så roligt med församlingar som jobbar mycket utåt och socialt. Tror liksom att det är lite halva grejen! ♥️

 • fanny s

  21 juni, 2019 kl. 21:22

  Sååå värdefullt!!! Också bra för de som har god ekonomi att inse att man kan njuta av sommar på hemmaplan. Förra sommaren var jag helt slut efter min semester – kuskade runt mellan Norrbotten, Skåne och västkusten. I år blir det ”bara” en resa till svärisarna i Jokkmokk (vi bor i Örebro). Resterande veckor blir på hemmaplan!

  • Stina Hägglund

   22 juni, 2019 kl. 23:37

   Så fint! Ibland är se enklaste semestrarna de allra bästa ♥️

 • Elina

  22 juni, 2019 kl. 11:35

  Super-initiativ!