/ 6 kommentarer

Saknar det lila…

DSCF3081Åh, saknar mitt hår så som det såg ut på denna bilden. Om det bara vore enkelt att få till denna lila ton i håret hemifrån… Det lila lyfte verkligen fram mina ögon och gjorde att håret stack ut lite mer. Nu har jag mer en grå nyans på det blonda vilket jag också gillar. Det är lättare att underhålla hemifrån då jag bara låter silverschampo sitta i i kanske tio minuter varje gång jag duschar. Men jag önskar ändå att jag hade antingen skills eller pengar till att fräscha upp det lila varje månad.

Nästa vecka har jag i alla fall bokat klipptid och då kommer en decimeter ryka på längden. Kommer köra på samma klippning (jämn längd, lätt sluttning fram och fluffig sidbena), fast kortare då det växer så vansinnigt snabbt. Tänker mig axelkort?! Tror det kommer bli toppen :)

6 kommentarer

 • Annica

  3 april, 2016 kl. 10:25

  Du är fin i vilket som Stina. Du skiner inifrån – det gör dig så otroligt vacker! Kram

 • malin

  3 april, 2016 kl. 14:41

  Min kompis lägger ofta i en lila toning själv, hon blandar ut det med vanligt balsam så blir det lagom färg på det.

  • Stina Hägglund

   5 april, 2016 kl. 11:09

   Ja jag har försökt det men det blir så flammigt, har fått tips om att sätta en mössa över för att göra hela håret varmt för jämnare resultat… ska göra ett nytt försök imorgon och hoppas att det går bättre denna gång :)

 • Sara

  3 april, 2016 kl. 22:17

  Alltså Stina! Du är så grym på färger, särskilt att hitta fantastiska toner på hår och smink som passar din egen palett. Min högsta dröm (vad gäller utseende och smink iaf!) är typ att du kunde hjälpa mig hitta rätt nyanser smink till min palett som framhäver det där lilla extra! :) har varit på makeuprådgivningar men tycker aldrig det känns som om personen är tillräckligt intresserad själv för att det ska bli bra…

  • Stina Hägglund

   5 april, 2016 kl. 10:28

   Tack för den komplimangen Sara <3 Haha, jag har så svårt att tro att jag skulle göra ett bättre jobb än en utbildad makeup artist. Men jag tar det verkligen som en komplimang :)