/ 0 kommentarer

Påsklovsveckan som är till ända

Nu är påsklovsveckan som inte alls blev som planerat till ända. Istället för en vecka på min favoritplats på jorden stannade vi hemma. Vi fick en fin vecka trots allt med massa kvällsmys likt bilden ovan.

Förutom olika rensnings- och städprojekt här hemma har vi varit mycket ute. Elle har pimplat och med hennes tålamod var det verkligen en hit!

Jag har legat i en skogsglänta på ett renskinn och värmt mig i solen. Något som verkligen gjorde att jag kände livet i mig!

Men det bästa är att Emils lillasyster Olivia flyttat till oss igen. Hon pluggar lite komplettering till hennes universitetsansökan i höst. Jag har en känsla att detta är tredje och sista gången hon bor hos oss på detta sätt så det gäller att njuta av det!

Och njutit har vi minsann gjort. Förutom att lapa sol är vi uppe alldeles för sent och fnittrar till tårar varje kväll. Hon är verkligen lillasystern jag aldrig fick.

Förutom friluftsliv och kvällsmys har vi ätit god mat. Höjdpunkten på den fronten var när jag lagade sushibowl.

Jag gör egen sushi och sushibowl mycket oftare nu när vi köpt en riskokare och riset blir PERFEKTION varje gång utan minsta ansträngning.

Nu är det tillbaka till rutinerna. Jag gillar rutiner även om de ser rätt annorlunda ut just nu. Vi fortsätter att ta en dag i taget mina vänner. Visst?

0 kommentarer