/ 2 kommentarer

Påskafton

Glad påsk på er! Vi har firat dagen tillsammans med min syster med familj och vi har haft en jättefin dag tillsammans.

Våra jämngamla tjejer tog hand om utklädning och ansiktsmålning helt själva i år. Det går ju inte att ta miste på nöjdheten över resultatet om man säger så…

Scott som är fem år kände starkt att han skulle vara ett åskmoln till påsk. Min syster är oerhört svag för barnens egna kreativa idéer och kirrade en passande dräkt till honom på fem minuter. Klart killen ska vara ett åskmoln!

Hon dukade också väldigt fint till vår påskmiddag. Med egenstöpta ljus, videkissar och hennes vackra ljusstakar.

Jag stod för mycket av matlagningen medans killarna tog hand om barnen. Något jag verkligen tycker om. Matlagningen alltså… men även att killarna tar hand om barnen, haha.

Jag sportade min favoritklänning från förra sommaren. Köpt på Weekday. Bältet är ett hyfsat nytt second hand-fynd.

Ett klassiskt påskbord. Mina favoriter är varmrökt lax med romsås, prinskorv med rödbetssallad och potatis, ägghalvor och en härlig grönsallad. Men det fanns självklart sill och andra klassiska tillbehör.

Barnen var på strålande humör vid middagen för de visste vad som väntade efteråt…

Nämligen en hinderbana som vi gjort tillsammans. De behövde klara den för att få ledtrådarna till vart de kunde hitta sina påskägg. Som de kämpade!

Kusinsystrarna. De var snabba på att hitta sina ägg. Nästa gång får vi nog gömma lite svårare.

Dagens favorit var att påskägget förutom godis innehöll ansiktsmasker till ett spa som jag och Johanna ordnade till dem.

De var så frrrrrrruktansvärt gulliga och njöt av att bli ompysslade. Till och med den annars så pratglada femåringen höll sig lugn.

Extra vackra naglar blir det såklart på ett påskspa. Nu ska vi strax lägga barnen för att vi vuxna ska få njuta av lite egentid och vårt lördagsgodis.

GLAD PÅSK PÅ ER!

2 kommentarer

  • Saga

    11 april, 2020 kl. 20:45

    Glad påsk till dig med!

  • Malin

    11 april, 2020 kl. 23:11

    Vilken mysig påsk ni verkar haft! Och så kul att du uppdaterat så flitigt det senaste!!