/ 6 kommentarer

På vift i storstan

img_4134I helgen var vi som sagt i Stockholm och firade min mamma som fyllt 60 år. Vi gjorde saker som vi trodde att hon skulle uppskatta. Efter en natts sömn på hotell begav vi oss till Naturhistoriska muséet där mamma aldrig varit förut. Jag blev så peppad på att ta med Elle dit någon gång. Hon skulle älska det!img_3556-jpgEfter ett gäng timmar på Naturhistoriska åkte vi och vilade på hotellet en stund innan taxin bar iväg mot finmiddagen. Jag hade bokat bord på matboden på söder. Såååå gooood maaaaat! Om ni vill äta lite finare så är det verkligen ett tips! Maten är i halva portioner så att en kan testa flera olika. Detta ovan var en italiensk rätt med tunna zucchiniskivor inlindade i färska pastaplattor. De överöstes med getostsås och tomatsås. Sååå gott!fullsizerender-2Mina fina föräldrar. De är verkligen förebilder när det kommer till att visa varandra kärlek och ömhet. Trots att de varit gifta i snart 40 år håller de fortfarande handen på stan och varje gång pappa berättar om hur han föll för mamma rinner det alltid lyckotårar från mammas kinder. Kärare sextio-plussare har jag då aldrig sett!img_3580-2Efter middagen tog vi alltså morsan på en musikal på Göta Lejon. Bullets Over Broadway hette den och den var sååå bra! Shima Niavarani är sannerligen en ny stjärna och en ny komikerfavorit för mig. Sist jag skrattade så mycket åt en komiker var när Mia Skäringer gjorde entré i mitt liv.

Igår kom vi hem och sammantaget har vi haft en sådan fin helg tillsammans! Jag älskar sönder min unge och mina syskonbarn men det är sååå skönt att då och då få umgås som vuxna utan alla deras gulliga behov som avbryter och kommer emellan.

Grattis igen älskade mamma! Detta och mycket mer är du värd ❤️

6 kommentarer

 • malin

  31 oktober, 2016 kl. 15:39

  Åh vad roligt att ni haft en sån toppen helg! Blir jag sugen på att göra med min familj oxå!

  • Stina Hägglund

   1 november, 2016 kl. 09:56

   Jag kan verkligen rekommendera det! Ett riktigt roligt koncept :)

 • Fanny S

  31 oktober, 2016 kl. 21:51

  Vad härligt att ni fick en sådan underbar helg tillsammans! Kan tänka mig att det var skönt att umgås lite utan barnen. Hur gick det med magen?

  • Stina Hägglund

   1 november, 2016 kl. 09:56

   Det gick faktiskt bra Fanny! Jag tog en spruta innan jag for och då stabiliserade sig magen så småningom :)

 • Rebecca

  1 november, 2016 kl. 08:43

  Hej!
  Hittade din blogg via en artikel i allas. Vet inte hur jag missat dig innan dess! Tack för en superhärlig blogg och att du är så öppen med din tarmsjukdom och stomi. Det ger mig mod att vara öppen med min.
  Kram Rebecca

  • Stina Hägglund

   1 november, 2016 kl. 09:54

   Vad glad jag blir av att höra det Rebecca! Välkommen hit <3 Kram!