/ 6 kommentarer

Min Go-To Look

Jag har alltid en Go-To Look som jag ikläder mig när jag vill känna mig extra fin. Det ska vara något som jag kan slappna av i en hel kväll och som får mig att känna mig som mitt bästa jag.Just nu ser den ut så här. Jag gillar att se fixad ut men på samma gång naturlig. Därför blir det jordnära toner och stora lösa lockar.Eyelinern skippar jag och gör en mild sotning i varma bruna nyanser. Totalt använder jag mig av tre färger, en ljusare brun över ögonlocken, en snäppet mörkare i globlinjen och slutligen en mörkbrun i ögats yttre V för att skapa ett djup. De varma färgerna bryter av fint till blåa ögon.Lockarna gör jag med en 32 mm tjock locktång. Eftersom att mitt hår inte är så långt skapar det mest volym och lugna rörelser i håret.

För det mesta går jag dock osminkad och torrschampot är min bästa vän. Men när jag vill göra mig extra fin blir det nästan alltid så här.

6 kommentarer

 • Lisa

  4 juni, 2019 kl. 14:52

  Vad använder du för ögonskugga?

  • Stina Hägglund

   4 juni, 2019 kl. 14:57

   Jag använder paletten Meet Matt(e) Nude från The Balm :)

 • ellenlundis

  4 juni, 2019 kl. 15:37

  Så fina lockar du har! :)

 • Pernilla

  4 juni, 2019 kl. 22:03

  Vad använder du för torrschamo? Kan du berätta mer om smink, rengöring- hudvård?

 • Lovisa

  6 juni, 2019 kl. 06:32

  Så kul att du skriver här igen :)

  • Stina Hägglund

   10 juni, 2019 kl. 11:02

   Tack för att du skriver det Lovisa! Det värmer ♥️