/ 0 kommentarer

Microblading/kosmetisk pigmentering

Förra veckan var jag och gjorde ett återbesök hos Amanda på Creative Beauty Sweden i Umeå. Jag var ju där i november och gjorde kosmetisk pigmentering, eller microblading som det också kallas, på mina ögonbryn. Det är det bästa jag gjort i ytlig väg. Här kan ni se hur mina bryn såg ut innan.

Detta är inget samarbete utan jag har betalat allt själv, men när en har hittat en sådan begåvad person som Amanda känner jag att det inte är mer än rätt att jag delar med mig av henne till er.

Före:Mina bryn har hållt så himla bra dessa åtta månader, men de började släppa lite och jag ville därför fylla i lite inför sommaren och hösten. Det är så galet skönt att vakna med snygga bryn! Jag som brukar behöva köpa en ny brynpenna varannan månad har inte köpt en ny sedan i november. Jag fyller i mina bryn litegrann när jag sminkar mig men det är ytterst lite.

Efter:

Nu är strecken extra skarpa och mörka, men om några veckor när skorporna trillat av kommer det bli perfekt! Sååå himla nöjd! Ska visa er slutresultatet när det har läkt. Amanda sa dessutom att jag inte kommer behöva fylla på dem på ett år, skönt!

Rekommenderar er verkligen att kolla upp Amanda om ni är intresserade av att göra något liknande!

0 kommentarer