/ 1 kommentar

Imorgon smäller det!

Nu har jag landat på hotellet i Stockholm. Imorgon klockan 11:22 medverkar jag i Malou Efter Tio. Hoppas verkligen att du kan titta :)Jag förbereder mig på bästa sätt genom ansiktsvård och egentid. Detta är mina favoriter till ansiktet. Först rengör jag ansiktet med verktyget som ni ser på bilden och som jag älskar. Den rengör verkligen huden ordentligt. Sedan har jag masken GlamGlow för att djuprengöra huden och till sist ger jag ansiktet en massa fukt med hjälp av Jelly-masken Bunny Moon från Lush.Jag ansträngde mig verkligen för att åtminstone se liiiite glad ut på denna bilden. Ansiktet blir otroligt stelt av GlamGlow-masken. Innan jag somnar ska jag fixa i ordning mina naglar och efter det ska jag bädda ner mig i sängen med choklad och YouTube. Typiskt mysig kväll!

Ses vi genom rutan imorgon?! <3

En kommentar

  • Anneli

    8 april, 2018 kl. 23:35

    Lycka till! Och vilka fina lockar du har i håret! Är de naturliga eller har du nått knep? :)