/ 1 kommentar

Fräscht och naturligt hår

I samarbete med Attityd ExclusivesSå var det äntligen dags för lite uppfräschning på min salong. För en gångs skull ville jag ha en naturlig färg som överrensstämmer med min naturliga hårfärg. Vi skrattade gott åt att en kall naturligt beige ton blir spexigt för mig efter de här två åren av galna färger, haha!Så här såg mitt går ut innan Amanda satte tänderna i det. Om ni bortser från att det är skitigt så ser det väldigt torrt och matt ut efter en härlig sommar med en massa salta bad och en blekande sol.Som tur var fick hon ordning på barret genom en massa återfuktning, en rejäl genomklippning och en fin glansgivande nyansering. Så himla nöjd!!!

 

I samarbete med Attityd Exclusives

En kommentar

  • Maria H

    18 augusti, 2018 kl. 17:20

    Allt klär en skönhet, superfin i håret som alltid!