/ 4 kommentarer

Förra veckans osedda guldstunder

Såklart hade vi matlag på tisdagen. Denna gången var det Albin som bjöd på libanesiskt och en mängd goda röror. Elle hade klätt upp sig i pyjamas och hatt. Kolla in min unge. Jag smälter av detta tandlösa charmtroll <3Barnen har badat hela veckan trots kalla temperaturer. Det är kanske därför jag inte reflekterat över att sommaren är ”dålig” i år? Vi sportar sommar för fullt hos oss oavsett väder!Under torsdagen åkte jag och Clara med barnen till Lapplandsveckan över dagen. Så fort jag går in i detta tältet slås alla minne. Emot mig. Doften, ljudet av grus under allas fötter, stämningen och alla vänliga ansikten jag möter. Detta var årets höjdpunkt för mig och mina kompisar som tonåringar.Clara var tjusig i vågigt hår och långklänning. Så glad att jag har henne!Höjdpunkten för barnen var helt klart barnmötet på förmiddagen. Tänk typ sommarlovsmorgon fast med kristen profil. Jag är så imponerad! En stor eloge till alla er som sliter med detta! Clara fångade mig och Ulf på bild när vi flytt folkmassorna lite för en stunds stillhet i skuggan.Vi åkte även till Lycksele djurpark och åkte karuseller med barnen. Så himla trevligt ställe! En av få djurparker jag tycker känns bra att besöka. Enbart nordiska djur med enorma inhägnader så vi knappt fick syn på dem.Jag bar vinröda linnebyxor som andas lite 40-tal och min svärmors allra första väska som jag älskat sedan hon gav mig den till låns för tio år sedan. Vissa saker går aldrig ur stil.Elle och Ulf! Barnen fick ansiktsmålning och alla tre ville ha en krokodil i ansiktet. Gullungar. Vi åt middag på hotell Lapplands resturang 64 Grader. Kolla in denna förrätten… vansinnigt gott!I fredags åkte jag till min syster Elina för att tanka syskonkärlek och kusintid. Det tog inte många minuter innan hon tvingade ner mina fötter i ett lyxigt fotbad med färsk mynta från hennes lilla odling. Resten av helgen befann vi oss på Holmön tillsammans med matlaget men det vet ni ju redan om. Clara tog denna fina bilden på mig och Ulf. En riktig favorit!

I veckan väntas det sista jobbet och fixet innan vi åker på vår efterlängtade semester. Vi har så mycket fint att se fram emot!

4 kommentarer

 • Lina

  10 juli, 2019 kl. 10:07

  Hej! Vilka otroligt fina linnebyxor. Var har du köpt dem?

 • fanny s

  11 juli, 2019 kl. 07:08

  Åh så fint ni har det om dagarna! ❤

 • Lina

  11 juli, 2019 kl. 11:42

  Tack:)