/ 2 kommentarer

Fettisdag med matlaget

Igår var det vår tur att ha matlaget hemma hos oss. Det var lite med andan i halsen som vi kom hem för att börja förbereda middagen efter en dag på stan med ärenden. Jag hade i alla fall sinnesro till att hinna göra iordning en vårlig bukett med tulpaner och blåbärsris.

Vi bjöd på hederlig tacos! Folk har alltid åsikter om hur jag äter denna favoriträtt. Denna fina tacotallrik blandar jag nämligen ihop till en enda geggig röra. Det gör att jag får lite av allt i varje tugga, jag tar så pass mycket att det räcker till två tacobröd på en gång och eftersom att jag dessutom har full koll på hur mycket jag fyller varje bröd med blir de aldrig överfulla som alla andras. Ni hör ju att jag tar min tacos på allvar!

Efter middagen bäddade jag ner ungarna på övervåningen med glass och filmen Den Oändliga Historien. Det var min absoluta favoritfilm som liten. När jag vistades i sommarstugan som liten tog jag alltid första bästa tillfälle att smyga över till grannen för att titta på den filmen.

Vi vuxna behövde lite välförtjänt slappartid i soffan. Som vanligt får vi aldrig slut på samtalsämnen och vi skrattar mycket ihop. Matlaget alltså, vilket himla lyckopiller!

Innan kvällen var slut bjöd jag på ett gäng minisemlor. Perfekt format om det redan har hunnit slinka ner ett par tre stycken semlor under dagen vilket det hade gjort på flera av oss. Men är det fettisdag så är det!

2 kommentarer

 • Paulina

  26 februari, 2020 kl. 09:46

  Så äter jag också min taco, bästa sättet! Man får som sagt med lite av allt vid varje tugga och kan lätt reglera mängden i brödet 😊.

  • Stina Hägglund

   27 februari, 2020 kl. 19:06

   YES! Jag visste det: det finns någon som jag där ute, haha ;)