/ 2 kommentarer

En helg på Holmön

Nu när vi verkligen vill hålla oss i Västerbotten och till en liten skara människor passade det väldigt bra att ta vårt lilla matlag och åka till Holmön över helgen. Ett bra sätt för oss att få lite miljöombyte på hemmaplan men samtidigt inte utsätta oss eller andra för risker.

Vi hade förberett oss på blåst och kyla då det aldrig går att veta säkert med ö-livet. Men det visade sig att vi fick sol och lugn vind hela helgen. Nästan alla i matlaget, inklusive barnen, tog sig ett dopp dessutom. Galningar!

Vår Elle-skling som har blivit så stor. Elle är lång för sin ålder och stark som en oxe. Hon brås på sina fastrar på den fronten för jag var alltid minst och klenast av alla.

Vi unnade oss att köpa riktigt mycket och lyxig mat till Holmön. Då blir det lyxiga utflyktsrester. Elle vad sägs som varmrökt lax i klämma med romsås? Smakar extra gott vid havet vill jag lova.

Vi har cyklat, eldat, solat mot husväggen, pratat djupt om livet till sent på natten, barnen har byggt kojor och vi har vilat! Snön var nästan obefintlig på ön så det känns lite som att backa i vårutvecklingen nu när vi kommit hem till vår by där vårvintern fortfarande är tydlig. Men snart är våren även här.

2 kommentarer

  • ellenlundis

    8 april, 2020 kl. 08:33

    Lite för tidigt att ta en dopp nu. 😅

  • Lisa

    11 april, 2020 kl. 09:47

    ”minst och klenast av alla” 🤣🤣🤣 Sorry men lät så kul! 😁😁 Men vilken himla mysig utflykt, lycka att ha såna vänner! 🤗🤗🤗