/ 3 kommentarer

En festkväll för mig

665a0922Jag hade världens bästa kväll igår. Elina hämtade upp mig och tog mig till Ida där ett helt buffébord av vegetariska rätter väntade. BARA sådant som jag verkligen älskar. De vet att jag mår som allra bäst när jag bara får vara med mina närmsta och gärna skippar stora kalas. Därför hade de styrt upp en riktigt lyxig myskväll helt i min ära. Mirre var också med egentligen men kunde inte just denna dagen då vi var tvungna att byta dag på grund av sjukdom.
img_5852-2Det fanns enkla goda quesadillas med smält ost och guacamole i som en skulle doppa i salsa, svamptoast på baguetter, fetaostsallad, frukt och brieost… I can go on and on. img_5853-2Detta var så magiskt gott. Rödbetor, chévre och valnötter som stått i ugnen en stund och gottat till sig. Det flödade även över med räkor som en fick doppa i världens godaste aioli som Ida gjort.665a0949-2De här tjejerna känner verkligen mig. Istället för efterrätt (som de vet att jag tycker är överflödigt) hade Elina köpt med sig mina sex chokladfavoriter.665a0978-2Allt de gjorde var så genomtänkt och personligt. Alltifrån till att de hade köpt parmesanchips till att jag i present fick en servis som de hittat på second hand och som de vet att jag samlar på. Jag fick dessutom ett presentkort att shoppa för i stan eftersom vi har köpförbud hemma för att spara ihop pengar till vår adoption.

Vi åt i flera timmar och satt och pratade ända in på natten. Samtalsämnena tog aldrig slut och jag kunde inte låta bli att känna mig som världens lyckligaste som har fått sådana fina vänner. Mirre du var saknad, men TACK för att jag ändå kunde se att du haft ett finger med i spelet :)

Tjejer, jag älskar er och ni gör mitt liv så mycket rikare!

3 kommentarer

 • Maria H

  9 oktober, 2016 kl. 18:31

  Fantastiskt med så fina vänner! Önskar dig en välsignad ny vecka! Kämpa på med plugget och vila däremellan!

  • Stina Hägglund

   9 oktober, 2016 kl. 23:05

   Ja det är det verkligen! Tack snälla Maria för dina lyckönskningar <3

 • Ellen

  10 oktober, 2016 kl. 12:48

  Åh, så himla fint! Vad är det för servis de köpt till dig på loppis?