/ 5 kommentarer

Elles första skolavslutning

Om det är något jag tycker om så är det att göra det lilla extra för min familj. Och när passar det bättre att lyxa till det om inte dagen då det vankas skolavslutning. Elles första dessutom. Jag gick upp supertidigt för att överraska familjen med extra god frukost. Jag stekte plättar, dukade fram jordgubbar, vispade grädde, kokade ägg och dukade fint.Jag lyxade även till det med att värma upp croissanter i ugnen med nutella som tillbehör. När det är skolavslutning gäller det att inte spara på krutet. Det är sedan gammalt.Men det bästa var nog att Olivia, som bott på Cypern i ett år, kom och överraskade oss igår. Hon sov över inatt och följde med på Elles skolavslutning, hurra!Efter frukosten begav vi oss till byns bönehus. I väntan på barnens intåg blev det kramkalas med pojkarna Lidström. Som jag älskar dem <3 Tillslut gjorde barnen entré och det var vansinnigt fint att se. Elle var väldigt peppad och hade valt sina kläder för denna dagen redan i april.Min bänkgranne orkade inte riktigt hänga med i alla sommarsånger… Elles fina, fina klass. Med sju elever och en otroligt omtyckt fröken. Vilket år de har haft ihop!Min familj. Jag är så stolt över oss!Elle och hennes lillkusin. Tänk vilken rikedom att få ha sina kusiner så nära!Och så dem här. Bästisarna. Nu ska de alla tre få njuta av sommarlov och kvällsdopp. Kliande sommarben och jordgubbar. Ljusa nätter och blommor i håret. Allt som är somrigt och allt vad de vill. Det ska jag se till <3

5 kommentarer

 • Moster Elina

  12 juni, 2019 kl. 11:49

  Åh så fint, alltihop! Sista bilden är helt ljuvlig!!

 • fanny s

  12 juni, 2019 kl. 12:12

  Bullerbyn ❤ Blir lagom avundfrisk på er härliga lilla by (som jag passerat några gånger på väg till Jokkmokk). Era barn måste ha ett sådant underbart liv ?

  • Stina Hägglund

   14 juni, 2019 kl. 13:01

   Åh ♥️ Om det är något jag verkligen anstränger mig för i livet så är det att Elle ska få en sådan fin barndom som möjligt. Sedan är alla ungar som ungar är mest såklart med oroskänslor och bekymmer. Men Elle kan nog inte ha det bättre än vad hon har det just nu. Hon är som gjord för att bo så här! ♥️

 • ellenlundis

  24 juni, 2019 kl. 05:41

  Åh mys! Underbara bilder och underbar inlägg ? Man blir så glad, när man läser dina inlägg!