/ 0 kommentarer

Dagens klädsel

IMG_5685IMG_5702Fast egentligen är det gårdagens klädsel :)

Ponchon är från Rut&Circle och är väldigt skön! Gillar verkligen mönstret och den har redan blivit ett riktigt Stina-plagg. Jag har också återupptäckt min hatt som jag köpte för över fyra år sedan. Det går typ inte att inte känna sig tjusig i hatt. Nästa hattköp blir en med stor hård kant, så snyggt!

Imorgon öppnar Rut&Circle plus en massa andra butiker i Utopia. Kom förbi Rut klockan 18 imorgon så ses vi där! Jag kommer vara på plats och fota lite samt kolla in deras övriga sortiment. Hade varit sååå kul om ni vågade säga hej. Jag vet att ni brukar vara lite blyga på den fronten men jag skulle BARA bli glad :)

Glöm inte att kolla på min frågevideo i inlägget här under. Många svar utlovas :)

(I samarbete med Rut&Circle)

0 kommentarer