/ 4 kommentarer

Grattis till mig!

Idag har jag fyllt 31 år!

Då jag ogillar att prata i telefon har jag haft på ”stör ej-läge” på telefonen hela dagen. Många tycker nog att det är den konstigaste dagen på hela året att göra så på, men för mig är det som en typ av omsorgshandling mot mig själv som jag inte förväntar mig att alla andra ska förstå. Min närmsta familj har dock kunnat ringa mig och grattat. Den är så stor nu för tiden så det räcker gott och väl så, haha!

Dagen började i alla fall med att jag blev uppvaktad på sängen av min lilla familj med god frukost och tända ljus. Min huvudpresent var att få åka till en fin retroaffär i Umeå och välja mina egna presenter vilket var precis vad jag hade önskat mig!

När Elle begav sig till skolan svängde jag förbi kontoret och mötte upp en kollega på missionskyrkan för att jobba en stund och sedan var det dags att åka in för födelsedagslunch och fika hos mina föräldrar.

Innan jag åkte hem hann jag åka förbi retroaffären för att välja ut mina presenter och fick tillslut dessa godbitar med mig hem. Så himla glad!! Samlar ju som ni vet på Rörstrand-porslin från 50/60-talet. Är även förtjust i Uppsala Ekeby från samma era!

Denna smörburk på teakbräda med tillhörande kniv är designad av Anita Nylund och kommer vara så fin att duka fram till lyxigare helgfrukostar. Går lika bra att ha smör som marmelad i den!

Hur tur har jag att det var matlag just idag? Så himla lyxigt att få bli bjuden på hemlagad mat och äta det tillsammans med några av mina bästa vänner. De hade dessutom dukat långbord med tända ljus och ballonger.

Min bror med familj var också där och de överraskade mig med sång och presenter. Så himla fint!

Om inte denna Cola Zeroflaska med presentsnöre skriker kärlek så vet jag inte vad som gör det. If you know me, you know!

Min svägerska hade bakat två supergoda kladdkakor till efterrätt. En med hallonmousse på toppen och en med grädde.

Ylva-Karin däckade tillslut av allt festande och vi andra kände oss frestade att göra samma sak. Vid halv tio var därför den fina festen över och vi alla åkte hem till vårt.

Jag har haft en jättefin dag med mycket kärlek. Har fått många fina sms och meddelanden vilket jag är så tacksam för!

4 kommentarer

 • Sari

  1 oktober, 2019 kl. 23:50

  Grattis❣️
  Idag har jag själv fyllt 47 år.
  Skänk gärna en slant till min insamling till Min Stora Dag om du vill och kan?
  Vi har även dubbelfirande idag, då 19-åringen Daniel tog körkort idag ???

 • Maria H

  2 oktober, 2019 kl. 12:41

  Stort grattis i efterskott! Guds välsignelse över dig och det nya året! Vilken fin dag du verkar ha haft :)

 • fanny s

  2 oktober, 2019 kl. 17:12

  Stort grattis i efterskott fina Stina! Tack för att du gör internet till en härligare plats att hänga på! Kram Fanny

 • Hannas krypin

  3 oktober, 2019 kl. 05:58

  Stort grattis på födelsedagen i efterskott! Vilket fint firande du fick!