/ 3 kommentarer

Banjofest

Igår var vi sannerligen på en festlig tillställning. Våra vänner Tobias och Mirielle bjöd in till inflyttningsfest med tema banjo. De hade själva tolkat temat på ett underbart sätt som ni ser ovan!En rad olika lekar ägde rum under kvällen. Luftgevärskytte bland annat!Barnen såg spänt på.Min syster Johanna med familj är också vänner med Mirielle och Tobias. Såklart tog de temat på största allvar.Emil är som vanligt bäst på fest. Han kan inte tänka sig något bättre än att spendera sin lördagskväll tillsammans med en massa kända och okända ansikten. Ni ser ju nivån på lyckan i hans ansikte… han levde livet igår!Jag var också väldigt glad som ni ser. Jag är förvisso inte alls bäst på fest egentligen (introvert for life) men jag hade det riktigt kul igår!Det serverades fruktansvärt gott tilltugg. Jag kan faktiskt vara så pass våghalsig och påstå att detta var de bästa tilltuggen jag ätit!De serverade en mild wasabikräm med kallrökt lax på gurkbitar… MUMS!Och svampstuvning med hårdost på tunnbröd. To die for! Ni frågar mig ofta efter recept men jag har ingen aning då jag bara lyxigt nog blev bjuden på detta. Men jag ska definitivt ta reda på recepten för egen del!Det fanns också stora plåtar med focacci. Så saftigt och gott!Ida var i köket en sväng och hjälpte till med hennes alldeles nykläckta unge i en sjal på magen.Jag hade fått som uppgift att fota under kvällen men lyckades trots det fångas på några bilder i alla fall.Delar av Emils band ”Side Show String Band” var på plats och förgyllde kvällen med ljuvlig musik helt enligt temat. Överallt i trädgården hade de pyntat med höbalar och trasmattor. Lyktor hängde i träden och ett stort partytält med plats för väldigt många stod på tomten. Myset fortsatte in på småtimmarna och det blev mörkt och mysigt ute. Vi hade verkligen fantastiskt väder så allt häng skedde i princip utomhus. Det var som att vi kramade det sista ur sommaren. Till efterrätt bjöds det på härliga pajer. Blåbärspaj är verkligen en favorit hos mig.Ida drog sig inåt med lilla Lily när det började bli kallare i luften. Älskade lilla Unge, du är så efterlängtad <3

Jag och Elle åkte hemåt runt tiotiden på kvällen då det väntade jobb för mig i kyrkan idag. Men vi hade en fantastisk festkväll även om det var många timmar kvar av den när vi lämnade.

Tack Tobias och Mirielle för en toppenfest!

3 kommentarer

 • fanny s

  1 september, 2019 kl. 18:51

  Alltså din familj och dina vänner verkar ha sååå roliga fester och allmänt roligt häng! Jag som likt din man är ganska extrovert blir ju grön av avund när jag ser alla härliga blogginlägg ?

 • Ullis

  1 september, 2019 kl. 20:58

  Kan du inte visa en bild på hela din outfit??. Såg så fin ut!

 • Malin

  3 september, 2019 kl. 21:00

  Jag vill bara lämna en liten kommentar om hur fantastisk du är. Du sprider en sådan glädje och värme i dina inlägg även när du berättar om saker som denna fest. Vi känner inte varandra men jag är så glad för din skull att du verkar må så bra och är omgiven av så mycket kärlek.