/ 2 kommentarer

Att gifta bort en barndomsvän

IMG_8446 Älskade Per. Igår gifte sig en av mina finaste barndomsvänner och det kändes verkligen massor i hjärtat. Vi går way back och som tonåringar var vi otroligt nära varandra. En vän för livet helt klart!IMG_8484 Han fick sin fantastiska Annette som var vansinnigt vacker igår! Jag förutspådde redan som 16-årig att Pers blivande fru var en brunette i flanellskjorta som tyckte om att jaga och leva ett friluftsliv tillsammans med honom. O så rätt jag hade. Perfect match!IMG_8686 Mitt fina fina gäng. Dessa killarna alltså. Det fanns ingenting de inte gjorde för mig i tonåren. De har skjutsat mig otaliga mil, stått utanför min dörr på två röda om jag behövt dem, de har alltid varit på min sida och när jag gick i musikklass stod de alltid längst fram när jag uppträdde på scen. Idag kilar vi alla stadigt på varsitt håll och tiden finns inte att umgås på samma sätt, men det blir alltid som vanligt när vi väl ses <3IMG_8725Vi skrattar alltid så vi kiknar när vi är med varandra. Vi blir jobbigt interna och garvar åt så sjuka saker. Vi är bäst helt enkelt!

Grattis Per till din Annette och tack för att vi fick dela dagen tillsammans med er <3

2 kommentarer

 • Per Anundi

  26 juni, 2016 kl. 13:51

  Tack själv fina Stina! Vi är så glad att du och din familj delade dagen med oss. Massor med kärlek till er
  /Per

 • ellenlundis

  27 juni, 2016 kl. 18:45

  Fina bilder! :)