/ 0 kommentarer

Årets första kräftskiva

Så var det äntligen dags för årets första kräftskiva. Vår kompis Tobias bjöd in till födelsedagsfest i hans familjs stuga i Öviks skärgård. Så vackert där! Och kolla förrätten…Vi var ett gäng vänner, både gamla och nya, som hade en väldigt härlig kväll tillsammans. Och som vi åt!Kräftor alltså. Än så länge har jag bara vågat mig på stjärtarna och klorna men det är ju sååå gott!Elle däremot, hon kör riktigt hardcore i kraftätningen. Jag är mäkta imponerad!Här har vi jubilaren själv. Tobias jobbar som polis och är en otroligt generös och barnkär vän. Hans fru Mirielle är dessutom en av mina närmsta <3 Förutom en liten bebis var Elle ensamt barn på festen. Elle har alltid hängt med oss överallt och igår hade hon fantastiskt roligt. När jag frågade hur det kunde komma sig att hon tycker så mycket om att hänga med en massa vuxna svarade hon ”det är för att alla vuxna vi känner är så snälla mot mig!”Och det är dem sannerligen. Elle är inget barn som glöms bort mitt i allt vuxenprat. Hon blir ständigt sedd och våra vänner tar sig alltid tid för henne när hon är med. Här sitter till exempel Karolin och spelar spel med Elle. Det är väldigt fint att hon får växa upp med så många kärleksfulla vuxna. Fler att inspireras av, fler att se upp till, och fler att lätta sitt hjärta hos <3

0 kommentarer