/ 0 kommentarer

Årets fest!

665A7920Igår bjöds vi sannerligen på årets fest. Räkbåten kom och hämtade oss nere vid kajen och förde alla gäster till festen. Väl ombord blev vi serverad valfri dryck och fick en chans att lära känna fler av festens deltagare!
665A8363Emil jobbar för en idé- och konceptbyrå, Nicke och Nico AB. Jag tror aldrig jag sett Emil trivas så bra på ett arbete förut och mycket är såklart tack vare killarna han jobbar med. Här har ni en av dem, Nico, och det var hans grymma 50-årsfest igår som slogs ihop med hans vän Victors 30-årsfest.
IMG_2878 kopiaEmil är en extrovert själ. Han får enormt mycket energi av att hänga med massor av människor. Han älskar att lära känna nya och mingla runt. Jag är duktig på att föra mig i stora sociala sammanhang och en kan nog missta mig för en extrovert typ. I vuxen ålder har jag dock insett mer och mer att jag är mer introvert än vad jag trott. Mina sociala färdigheter till trots. Jag älskar att hänga själv i soffan eller tillsammans med människor jag känner väl. Men givetvis njuter jag av att träffa nytt folk då och då och att få gå på fest. Denna festen var till exempel jättetrevlig!665A8325Maten levererades av Umeås populära resturang Tapas. Allt var vegetariskt till min stora glädje. Det som serverades såg färgglatt och friskt ut, vem skulle inte vilja hugga in på denna buffén?! De hade till exempel en grönsakssoppa som serverades i små byttor och den var helt magisk. Speciellt när en fick doppa de goda baguetterna i den.665A7965Det var flera liveband som spelade under kvällen. Min favorit var definitivt Amanda Lindberg som ni ser ovan. Ni måste kolla in hennes EP ”The Bloom” på Spotify. Grymt bra!665A8042Om det finns en popcornmaskin med obegränsad tillgång till popcorn, då kan ni ge er på att det är där jag hänger ;) Små roliga detaljer som denna maskin var festen full av. Riktigt roligt och charmigt!665A8288Det bjöds på en mängd olika aktiviteter på festen och för varje genomförd aktivitet fick du en stämpel på ditt kort som gav poäng till laget du blev tilldelad när festen började. Emil provade bland annat  att köra vattenskoter och han älskade det såklart! Andra aktiviteter som fanns var bland annat bumperball, bastuflotte med badtunna, rundpingis, meganintendo, skateboardramp och en konsthörna som min gamla kollega Jessica från Carlings höll i till min stora glädje. Med andra ord fanns det något för alla och det var svårt att vara göralös på festen.
665A8443Kvällen avslutades med en DJ och dans in på sena natten. Tack snälla Nico och Victor för en grym fest. Årets fest!

0 kommentarer