/ 7 kommentarer

Äntligen hemma!

Jag har haft många fantastiska jobbuppdrag i maj. Jag har träffat så många människor, besökt så många ställen och fått uppleva så mycket. Men nu kan jag äntligen landa i vår lilla by och på vår gård. Nu ska jag vänta in sommaren. Jag har visserligen flera roliga jobbuppdrag kvar innan semestern, fast alla är här uppe hos mig och de flesta är i min tjänst som församlingskreatör.

7 kommentarer

 • Runa Hermansson

  1 juni, 2019 kl. 18:04

  Vad gör du som församlingskreatör?

  • Stina Hägglund

   3 juni, 2019 kl. 15:30

   En jättebra fråga Runa! Det kommer komma ett inlägg om det framöver. Men jag kan sammanfattningsvis säga att jag utifrån ett kreativt tänk är ansvarig för församlingens barn och familje-arbete, men hjälper även församlingen att tänka kreativt på flera olika plan. Det är ganska brett och passar mig perfekt!

 • Johanna

  1 juni, 2019 kl. 23:15

  Åh! Var är den superfina klänningen ifrån?

  • Stina Hägglund

   1 juni, 2019 kl. 23:55

   Den är från H&M, förra årets kollektion ♥️

 • Runa Hermansson

  4 juni, 2019 kl. 08:50

  Låter ju jättetrevligt och viktigt! Förstår att det passar just Dej! Lycka tilli Din fina och viktiga uppgift!???

 • ellenlundis

  4 juni, 2019 kl. 15:46

  Fina du! :)
  Vacker klänning du har!