/ 0 kommentarer

Allt du undrar om kost och stomier

Inlägget är i samarbete med Coloplast.

Jag förstår att de vanligaste frågorna jag får handlar om kost. Detta var nämligen det första jag hade frågor kring som nyopererad. Mat är en stor del av livet och ingenting som en vill bli snuvad på. Jag minns att jag fick träffa en dietist på sjukhuset som kom och satt sig bredvid min säng och berättade riktlinjer och vilka grejer jag skulle vara försiktig med att äta. Jag uppfattade de viktigaste sakerna men jag var samtidigt så omtöcknad efter allt att det var mycket som inte fastnade. Därför har jag fått lära mig mer och mer under tidens gång.

För alla oss som inte kom ihåg att ställa alla frågor kring kost har Coloplast gjort en liten bok om allt detta som går att ladda ner helt gratis som PDF genom att klicka här. Den heter Lilla Boken Om Kost och är deras nyaste tillskott till Lilla boken-serien.

Den tar upp alla relevanta frågor kring mat. Allt ifrån specifika kostråd till funderingar kring att äta ute. Jag är så otroligt stolt att jobba med detta företag som verkligen har hjärtat på rätt ställe.

I veckan har jag ett till inlägg planerat som kommer att ta upp  mina personliga erfarenheter kring kost. Missa inte det!

Inlägget är i samarbete med Coloplast.

0 kommentarer