/ 5 kommentarer

30-årsfest!

Så var det dags igen. Nu var det ju hela fyra månader sedan min familj ordnade dunderfest så det var ju på tiden… ;) Denna gång är det min Emil och min svåger Andreas som fyllt trettio år med bara några dagars mellanrum. De kom tidigt på att de ville ha festen tillsammans och snabbt kom de även på att de önskade sig en resa till Italien i sommar med varandra. Jag och Johanna startade en insamling bland vänner och familj och tillsammans gjorde vi en brakfest med Italienskt tema.

IMG_0696Jag var en bagerska från Italienska landsbygden, och Elle, ja hon var ju spagetti och frikadeller ser ni väl :)
IMG_1197Emil föreställde en riktigt obehaglig maffiaslusk med smycken i alla former och färger. Haha, jag får typ hurven när jag ser denna bilden. Det är hans syster Olivia till höger :)
IMG_0966Här har vi den andra jubilaren med familj. Elles kusinsyster Maj hade en likadan dräkt som Elle. Jag och Johanna satt uppe en natt sydde till tjejerna. De var bedårande.
IMG_0682Johanna hade pyntat lokalen så fint. Min syster är ”all in” och spar inte på krutet om man säger så. Det hängde linor i taket med ”tvätt” och vimplar med de italienska färgerna. Här har vi även min bror på bild som agerade papparazzi under kvällen. Det är han som tagit alla fina bilder!IMG_0881Det var så många som kom vilket var kul. Tillsammans hade de samlat ihop 13.000 (!!!)  till killarnas Italienresa i sommar. Vilken present!
IMG_0702Maten… ja vart ska jag börja. Den var FANTASTISK. Jag, Emil, Andreas och Johanna hade planerat en meny och sedan hjälptes släkten åt att laga och förbereda den. Det var så vackert och otroligt gott.
IMG_0715Allt var under Italienskt tema förstås. Med andra ord bara en massa gott!

IMG_0991Familj på Emils sida. Systrar längst ut och svägerska och svåger i mitten. Fina människor!

IMG_1068Min svägerska Charlotte var urtjusig i sin vackra mage och röda läppar! Fina vänner fanns det gott om, hela lokalen var full.

IMG_0951Elle och hennes Farfar, det är äkta kärlek det. Självklart var våra Jerrevikare på plats <3

IMG_1019Konsten att få en trebarnsfamilj på kort. Detta är ju min kära syster med familj såklart!IMG_0924Majs dräkt höll inte ihop länge. Hon är vild och underbar helt enkelt. Sedan ser ni mina fantastiska föräldrar som inte bangar på att klä ut sig!IMG_1044Nämde jag att min syster Johanna är ”all in”? Här har hon byggt ihop ett glasskiosk till festen och serverar alla glass. Ett måste på en Italiensk fest ju!

Festen blev så lyckad. Vi är så glada att så mycket vänner och familj kom för att fira våra fina killar. Nu får vi väl se när det blir fest nästa gång. Så här dagen efter måste jag erkänna att jag hoppas det dröjer ett tag ;)

5 kommentarer

 • Ida

  11 maj, 2014 kl. 21:45

  Ja ni kan minsann det här med brakfester i er familj! Det var så trevligt så <3

 • Malin

  12 maj, 2014 kl. 15:09

  åh va härlig fest! man önskar ju att man var med oxå! Vad hade ni för olika gott att äta? Vill så gärna få lite tips då jag om några veckor ska ha min 25 års fest! :-)

  • Stina Hägglund

   14 maj, 2014 kl. 23:40

   Vi hade en salladsbuffé! Pasta, parmaskinka, mozzarellasallad, soltorkadetomaterröra, tapenade, aioli, soyamarinerad kyckling för att få något matigt, foccacia, olika oliver, grissini. Himla goda saker helt enkelt :) Vad kul med 25-årsfest! Salladsbuffé är att rekommendera. Lätt att förbereda och hyfsat billigt! :) Kraaam Malin

 • Sophie

  12 maj, 2014 kl. 20:36

  Fint Stina, vilken påhittighet! Kan man möjligen få ta del av menyn?! Skulle vara till stor inspirationshjälp inför min kommande fest m italiensk buffé tema…
  Du, frågade i ett tidigare inlägg om varifrån din blå-vitrandiga t-shirt kommer ifrån? Du har härlig klädstil, varierad å stiligt lekfull!

  • Stina Hägglund

   14 maj, 2014 kl. 23:41

   Hej Sophie! Jag svarade lite angående menyn i kommentaren över din, hoppas det kan vara till hjälp :)

   Tack snälla! T-shirten är från Carlings och finns både i blå-vitrandig och i helvit. Skulle den vara slut är det enkelt att göra en egen genom att klippa av en vanlig t-shirt, det har jag gjort med andra här hemma :)
   Kraam