/ 3 kommentarer

William Spetz ikväll!

spetzJag minns det som igår. Min syster Elina smsade mig en länk för snart fem år och skrev: ”Stina du MÅSTE kolla in den här killen, jag skrattade så jag grät!” Det var en länk till detta klippet hon skickade. Just då låg jag i badet och var sjukare än någonsin. Jag låg flera timmar i badet varje kväll. Elle var nyfödd och jag kämpade väldigt mycket med tunga känslor då jag kände att min tid var utmätt och min kropp stängde av mer och mer för varje dag. Mitt i allt detta så fick denna killen mig att skratta till tårar.

Jag skämtar inte om jag säger att jag sett allt han gjort. Jag är egentligen mycket äldre än hans tänkta målgrupp men han gör mig glad. Det var något speciellt med att hans videoklipp kom just den tiden i mitt liv då jag behövde något enkelt och igenkännande att skratta åt. Sedan är han ju en Umeå-pojk också så en blir ju lite patriotisk :)

Idag ska jag och mina systrar gå och se hans föreställning här i Umeå och vi är så peppade. William Spetz-supporters är vi alla tre! Jag tror att han kommer leverera magi i vanlig ordning. Någon av er som sett föreställningen?

3 kommentarer

 • Johanna

  18 februari, 2017 kl. 13:31

  Jag såg föreställningen i Stockholm. Gripande och rolig, och jag blev mäkta imponerad över William!! Ha det så mysigt!

 • Anki Wikström

  18 februari, 2017 kl. 14:19

  Såg den igår , ni kommer inte bli besvikna , det är magiskt ?

 • fanny s

  20 februari, 2017 kl. 08:52

  Jag älskar William!!! Har inte sett föreställningen, men blir lite avis nu. Hoppas den var jättebra och att ni hade en härlig kväll! :D