/ 4 kommentarer

Vi kallar det monsterpasta!

Igår var det tajt om tid när Elle kom hem från skolan. Både hon och Emil skulle iväg på fotbollsträning och vi behövde röra ihop något snabbt men näringsrikt inför träningen.ea0de357-d061-4c3d-af28-f84c68dbf941.jpgVi kallar det monsterpasta och är något vi ofta slänger ihop när tiden är knapp. Jag tar bara en påse med fryst hackad spenat i en stekpanna, pressar i två vitlöksklyftor, smular ner en fetaost och slänger i en halv burk crème fraîche. Salta efter smak och addera lite mozzarella på toppen. Det hela är klart lagom till att pastan kokat färdigt och det är gott, enkelt och fullt av vitaminer!
e56fe1a4-2c19-4249-9f97-0b4b1e5e6008.jpgElle älskar det och har ätit detta sedan hon var liten. Namnet monsterpasta gör det roligare för barn att äta grön och nyttig mat. Ett hett vegetariskt vardagstips från mig till er <3

4 kommentarer

  • Malin

    23 augusti, 2019 kl. 17:24

    Mums monsterpasta ser super smaskigt ut! Men hängde inte riktigt med, kall spenat? Eller värms det i kastrull? Eller allt ihop kallt i en bunke? Kram!

    • Stina Hägglund

      23 augusti, 2019 kl. 22:34

      Åh jag förstår att du blev förvirrad, har ändrat nu. Ska stekas i en stekpanna! Kram ❤️

  • fanny s

    23 augusti, 2019 kl. 18:53

    Älskar snabb vego-pasta!!! Synd att mina barn avskyr nästan alla grönsaker…men vi kämpar på med den biten! En vego-lasagne baserad på spenat gick hem hos min son iallafall!

  • Hanna

    26 augusti, 2019 kl. 12:30

    Tack Stina!! Det här va ju supersmarrigt och passade lika bra till zucchinipasta ?? Kram på rej