/ 2 kommentarer

Vi avslutar resan på topp!

IMG_4688Gårdagen var en helt perfekt dag. Jag slänger mig inte med ordet ”perfekt” speciellt ofta men gårdagen var verkligen det. Perfekt. Vi fick äntligen vara så pass friska att vi kunde ligga ute i solen och njuta HELA dagen. Jag smörjer mig ju som en galning och har därför inte fått så mycket färg, men Ida säger att jag ser solkysst ut och det är mer än nog för mig!
IMG_7866Vi häller i oss isvatten vid poolen och skrattar och skrattar. Tänk att jag får skratta så här mycket fast jag är vuxen. Jag är så tacksam att vi fick denna dagen och att vi därmed får avsluta vår resa på topp. Friska, solkyssta och fulla av minnen. På kvällen igår gick vi även ner till havet och fotade lite. Ni som följer mig på Instagram har redan hunnit få en liten sneakpeak. Magisk kväll. Ska visa er mer bilder här på bloggen lite senare.

Idag åker vi hem, men innan dess ska vi passa på att ligga och pressa vid poolen ända tills vi måste röra oss mot flyget. Riktigt mjölka de sista timmarna sol ur denna resa. Tack för allt Kap Verde!

2 kommentarer

  • Johanna

    24 januari, 2018 kl. 20:43

    Härligt! Bra att vara noga med solskydd! /hon som brände sönder sig sista dagen i Kenya pga ”ville inte vara så blek när jag kom hem”. Bara dumt :)

  • Storasyster E

    24 januari, 2018 kl. 23:10

    Längtar hem dig nu så in i norden. Ps. Har du fixat naglarna också!? Snyggt!!