/ 10 kommentarer

Veckan i bilder

IMG_6139Jag inledde veckan med inget mindre än att…. TA KÖRKORT!!!  Wow vilken lättnad och befrielse! Ni som följer mig på Instagram vet redan om det men det är ju inte mindre än rätt att jag berättar det här på bloggen som trots allt är min största plattform. Jag firade nyheten direkt med mina favvosar Emil och Ida. Jag är så sjukt glad över körkortet och får lyckorus i hela kroppen flera gånger om dagen när jag tänker på det. Free as a bird!

PluggJag började skolan. Efter att ha haft uppehåll sedan i mars då jag varit sjukskriven har jag äntligen fått komma igång med studierna. Jag hade uppropet några timmar innan uppkörningen så en kan minst sagt säga att det var en händelserik måndag förra veckan.

IMG_6231Vi fick hem vår andra lilla ögonsten, Sture. Han är en orange liten sötnos som vi tycker så mycket om. Svante har med andra ord fått en kompis. De första dagarna var Svante väldigt sur och misstänksam mot Sture men nu är de äntligen kompisar och leker tillsammans och slickar varandra.

IMG_6200-2Som jag skrev i förra inlägget fick jag mitt hår fixat av min vän Elin på Attityd Exclusives. Mörk kopprigt botten med rosa längder. Nu har jag haft rosa ett tag och verkligen trivts, men precis som jag skrev igår är det dags för en ordentlig förändring nästa gång. Så peppad! Kan någon gissa?

IMG_6213Jag åkte till Göteborg några dagar för att jobba med företaget Coloplast. Det var några riktigt fina dagar och ni vet ju vid detta laget hur mycket jag brinner för att föreläsa och hur roligt jag tycker att det är. Vi spelade också in filmer som de ska klippa ihop till en del av en utbildning för sjukvårdspersonal. Så spännande! Jag har även fler grejer på gång med dem i höst vilket jag är peppad på!

Det var en oerhört innehållsrik vecka med andra ord. Även om mycket var roligt hoppas jag på en något lugnare vecka nu så att jag kan hämta tillbaka lite kraft. Det kan jag behöva inför denna hösten! Det är så roligt att ni vill hänga med <3

10 kommentarer

 • Vera

  4 september, 2017 kl. 21:35

  Alltså grattis till körkortet!! Är så sugen på att höra mer om huset!

  • Stina Hägglund

   4 september, 2017 kl. 23:48

   Taack! Jag lovar att det kommer mer om huset i veckan ❤

 • Caroline

  5 september, 2017 kl. 09:03

  Åh vad rolig med allt!! Grattis!!! Är också så intresserad av nya huset, du inreder så fint, nu ska vi snart flytta så det är roligt med inspiration =)
  Ha en underbar höst!

  • Stina Hägglund

   6 september, 2017 kl. 15:55

   Tack snälla! Kul att du tycker det, mer om huset kommer, jag lovar! <3

 • Maria H

  5 september, 2017 kl. 09:21

  Wow, grattis till körkortet! Väl kämpat och kör försiktigt :) lycka till med plugget nu när det drar igång igen! Å ni har ju världens sötaste katter <3

  • Stina Hägglund

   6 september, 2017 kl. 15:56

   Taaack ska du ha <3 Och ja, de är SÅ SÖTA!! :)

 • Emilia

  5 september, 2017 kl. 15:06

  Grattis till kökortet!
  Så inspirerande blogg och instagram du har :)
  En liten fråga, ditt halsband med en kvinnosymbol på, var är den ifrån!? den är så fin!
  /Mia.

  • Stina Hägglund

   6 september, 2017 kl. 15:57

   Tack Emilia! Vad glad jag blev av att höra det :) Halsbandet kommer från Glitter och är från deras äkta silver-kollektion, love it!

 • ellenlundis

  6 september, 2017 kl. 17:28

  Så roligt! Grattis till körkortet! :D
  Fina bilder till en fin inlägg!