/ 4 kommentarer

Varning för sötchock!

Idag har jag fått varit med och göra något alldeles speciellt. Jag fick åka med mamma och pappa när de hämtade sin lilla dvärgpudel Roffe.Han är den gulligaste och minsta hundvalpen som jag har sett i hela mitt liv.Hela helgen har jag och min pappa förberett Roffes ankomst genom att köpa tillbehör, fixa med försäkring och boka in valpkurs.Pappa är pensionär nu och har gott om tid för sin lilla valp. Roffe har tagit denna dagen över förväntan bra. Han har sprungit runt på upptäcksfärd i stugan som ett litet minigosedjur och känns redan trygg.

En alldeles särskild dag som jag är glad över att få ha varit med på på ett hörn.

4 kommentarer

 • Kicki

  2 april, 2018 kl. 20:46

  Söt chock! Vi pratade precis om dvärgpudel i helgen då dottern är intresserad och så kom de här frestande bilderna som på beställning!

 • Storasyster E

  3 april, 2018 kl. 07:31

  Du är ljuvlig Roffe! Vi längtar ihjäl oss!!

 • Ellen Lindberg

  3 april, 2018 kl. 08:43

  men näääee! så himla söt!!

 • Anna-Maria

  4 april, 2018 kl. 08:06

  Men så himla söt!!! Skönt att han verkar trygg och lugn så snabbt. :)