/ 1 kommentar

Vår vardag här nere

IMG_7839.JPGJag är ungefär så glad som jag ser ut på bilden. Det är som  ni ser lite blåsigt och mulet så till frukosten klär vi på oss lite för att inte frysa.IMG_7842-2Frukostbuffén är ENORM och de har allt du kan tänka dig. Till och med jag som inte är så förtjust i frukost i vanliga fall ser fram emot den varje dag. Som ni ser satsar jag på det göttaste ;)IMG_7847.JPGMen när morgonen börjar ge sig är det väldigt varmt och skönt här och då åker kläderna av och vi parkerar vid det gigantiska poolområdet. Eftersom att det är en all inclusive-resa går vi och hämtar ut massor av cola, juicer och citronvatten helt utan vidare.
IMG_4457Igår unnade vi oss dessutom en pedikyr vilket sannerligen var behövligt för våra stackars vinterfötter.

Vi njuter så mycket av att vara här ska ni veta. Jag tror att vi är tacksammast på hela hotellet, haha. Allt vi ser och tar del av höjer vi till skyarna. Idag när vi vaknar är vi dock hostiga och varma. Antagligen beror det på blåsten och solen. Nu har vi hävt i oss resorb och hoppas att vi kvicknar till snart. Bara magarna mår bra är vi nöjda!

En kommentar

  • Storasyster E

    19 januari, 2018 kl. 14:02

    Åh! Är så glad för er skull! Blir så varm i hjärtat när jag tänker på hur tacksamma och trevliga ni går omkring hela tiden!!! Ta hand om er, skit i andras semesterkrav, gör precis bara det som ni verkligen gillar!!