/ 2 kommentarer

Vår torsdag

Idag har jag jobbat hemma med en sjuk lillunge. Hon kom hem jättetrött från fritids igår och sedan har hon haft feber hela natten.

Till lunch stekte jag plättar. Jag ÄLSKAR att skämma bort Elle när hon är sjuk. Jag tror att det sitter i från när jag själv var sjuk som liten med två föräldrar som gjorde tillvaron extra mysig. Mamma skämde alltid bort mig med små presenter och extra gott att äta. Pappa åkte alltid och hyrde VHS-film och köpte pingvinstänger med mintsmak.

Byrån som jag fyndade på loppisen för en tid sedan har förresten fått sin självklara plats i Elles lekrum. Jag är så glad att jag slog till!

Även den maffiga lampetten har hittat sin givna placering bredvid TV-skåpet i vardagsrummet. Jag älskar den!

Zebrakallan som jag planterade om förra veckan har verkligen fått sig ett glädjeskutt efter att nästan ha gett upp Hoppet om livet. Nu väntar jag med spänning på nästa skott så att sen inte ser så spretig och klen ut.

Nu ska vi strax äta middag innan det är dags för lite kvällspyssel innan läggdags. Vi har haft en väldigt fin och lugn dag!

2 kommentarer

  • Linn

    24 oktober, 2019 kl. 18:28

    Hej Stina! Jag är så nyfiken på ert hus, om det känns ok får du gärna berätta mer om ert hus och visa fler bilder. Vad prioriterade ni när ni letade hus och vad fick er att köpa just det ni bor i?

  • Maria H

    24 oktober, 2019 kl. 20:17

    Krya på dig, Elle! Kul att få se glimtar från ert hem och de nya inköpen passade ju perfekt! Aladdin-tallrikar har jag också hemma, gillar dekoren och den annorlunda formen. Ha en fin helg!