/ 1 kommentar

Vår påsk!

Jag tror att jag glömt att berätta det här i bloggen, men vi befinner oss faktiskt just nu på min familjs lantställe i Blekinge skärgård. Denna gången har Emil också följt med vilket känns superkul!

Idag har Elle väntat in påsken. Att vänta på att få leta efter sitt påskägg går nästan att jämställa med att vänta på julklapparna på julafton. Men Elle och hennes mormor har sysselsatt sig med pyssel hela dagen så det har inte gått någon nöd på henne.

Sedan grejade vi med påskbordet. Det fanns väldigt mycket gott att tillgå även för mig som är pescetarian. Denna laxtårta var såklart given på påskbordet och det bästa är att den kommer till och med vara ännu godare imorgon! Det är snart två år sedan jag slutade äta kött och jag har inte saknat det en endaste gång. Jag känner mig bara lättad över att slippa.

Jag provade att göra egna köttbullar med Anammas nya formbara färs och det blev jättebra! Lätt det bästa substitutet för köttbullar hittills. Sedan hittade jag ”små rökta delikatesskorvar” som också dög bra som komplement till prinskorv. Smakerna satt, men de måste jobba mer på konsistenserna.

Nu håller Emil på att natta Elle och efter det ska vi vuxna äntligen få hugga in på vårt påskgodis och kolla på film. Det är så vansinnigt skönt att vara här!

En kommentar

  • ellenlundis

    1 april, 2018 kl. 17:39

    Fina påsk ??