/ 3 kommentarer

Vår julafton!

Min blogg har krånglat i några dagar och därför har detta inlägg  dröjt, men bättre sent än aldrig, eller hur?! Alla fina kort är tagna av min duktiga bror Josef som vanligt när det vankas familjefest :)img_9983-3Elle fick outfiten från hennes drömmar i present på morgonen och var så vansinnigt söt. Rosa och glitter all the way! Vi hade som ni vet en jättefin julaftonsmorgon hemma bara vi, och vid 14 åkte vi hem till min systers hus för att fira med resten av min familj. Jag var fortfarande sjuk (är det än idag) men lite smink gör susen och två-alvedon-och-en-ipren-kuren gjorde att jag kunde njuta under dagen och få en fin julafton! img_0039-3Något jag bävade inför redan första dagen jag bestämde mig för att bli vegetarian+fisk var julen. Men det var inte det minsta synd om mig. Min syster hade gjort en fantastisk inlagd ”sill” och hade till och med gjort en egen vegetarisk julskinka. Sedan fanns rödkål, quornbullar, laxtårta, friterad grönkål och en rad andra godsaker. Jag led då inte det minsta!img_0068-2Det blir alltid mycket musik och dans i min familj och barnen står alltid i centrum. Det är nog det bästa med oss. Självklart leder det till en hel del kaos då och då, men det är det sannerligen värt. Att betrakta kaoset går fint när en vet att våra barn får en sådan härlig barndom som de får dela med en rad andra småpluttar. Att veta att Elle, som väntar tålmodigt på sitt småsyskon från andra sidan jordklotet, får stå så många barn nära är verkligen en tröst i all längtan.img_9900-2I år fick vi besök av julängeln Gabbi när det var dags att dela ut barnens julklappar. Har ni hängt med ett tag kanske ni minns att det var ängeln Gabriel som var på besök för två år sedan. Detta är alltså hans kusin som hade lite mer glitter och flärd i sann 2016-anda. Lägg märke till de massiva vingarna… Haha, älskar min knäppa familj <3img_9909-2I ett barns klara ögon bor den… Kolla in min glitterpingla. Jag älskar henne så mycket att jag ibland är rädd för att gå sönder. Den senaste veckan har det blivit extra påtagligt.img_9965-2Av sin mormor och morfar fick Elle en stor docka som hon länge fingrat på i leksaksaffären. Hon var i chock och kunde inte tro att det var sant när hon öppnade den.img_0093-2Glädje och lycka i kubik. Underbara pluttar!
img_9987-3Livet som förälder är sannerligen inte alltid lätt, men jag kan inte vara gladare över att få vara just det till denna pärlan. Att vi fick en fin jul är en välsignelse som vi inte tog för givet och jag är verkligen tacksam över att vi fick det tillsammans med min stora, bullriga och kärleksfulla familj.

3 kommentarer

 • Fanny S

  28 december, 2016 kl. 22:16

  Underbart!!! Jag och min man är först ut på båda sidor att få barn och det verkar som att det dröjer ett bra tag till innan det eventuellt kommer några kusiner till dem. Växte själv upp med massor av kusiner i min ålder på både mammas och pappas sida, så jag kan verkligen sörja lite att mina barn inte får det. Men å andra sidan har de full uppmärksamhet då de är enda barnbarnen. Ni verkar vara en sådan härlig familj!

 • lovisasundemo

  29 december, 2016 kl. 10:17

  Härligt med lite kusinkaos. Så har vi det med ? Kul med julängeln. Är det något ni brukar ha eller kommer tomten ibland?

 • ellenlundis

  31 december, 2016 kl. 13:04

  Vilken mysig jul ni hade det :)