/ 3 kommentarer

Välkommen Svante!

IMG_5875Nu äntligen är han här hos oss.

Vi hämtade honom så fort vi kom hem från semestern och han är en sann glädje. Elle döpte honom till Svante efter Karlsson på taket där pojken som kallas för lillebror heter just det. Det är lite roligt då jag namngav min hund som jag hade ett tag som tonåring till Svante. Bra smak på namn verkar helt enkelt ligga i generna :)

Finns inte så mycket mer att säga om Svante än att han verkligen BARA skänker oss glädje. Han går på lådan utan ett enda misstag hittills, äter fodret vi köpt, sover, busar, gosar och spinner. Elle älskar sin alldeles egna kattunge och snart får vi även hem min och Emils gamla ögonsten Alice som vi köpte som nygifta men var tvungen att ge till Emils föräldrar när vi flyttade till Stockholm. Då vi bara hyrt bostäder sedan dess har det inte funnits ett bra tillfälle att ta hem henne, men nu är det äntligen dags.

Är det någon som hängt med mig och min blogg så länge att ni minns Alice? I sådana fall blir jag GRYMT imponerad. Hon är nämligen en nioårig tant nu.

Två kaniner och två katter… det börjar ta sig på djurfronten och fler ska det bli. Jag mår så bra av djur och att vara på en plats i livet där det äntligen finns tid och plats känns så kul! En dröm är att få göra iordning ladan i framtiden och få till en liten minibondgård med djuren. Två galna getter, kanske två grisar och lite höns? Vem vet. Vi får ta det ett steg i taget så att det inte blir övermäktigt, men att drömma går ju!

3 kommentarer

 • Lisa

  1 augusti, 2017 kl. 15:51

  Kattsuget som jag känner nu…

  • Stina Hägglund

   1 augusti, 2017 kl. 23:24

   Haha, jag vet. Det har en tendens att smitta av sig ;)

 • ellenlundis

  4 augusti, 2017 kl. 21:47

  Söt misse! :3