/ 3 kommentarer

Uppfräschning!

I samarbete med Attityd Exclusives.

665A0941-2Igår var jag och fick barret uppfräschat på Attityd Exclusives. Min frisör Elin experimenterade lite och fick fram denna fina unika färg som skiftar lite i lila och lite i rosé. Jag är supernöjd som vanligt!665A0962-2Jag börjar sakta men säkert vänja mig vid min nya look. I början fick jag en chock varje gång jag såg mig i spegeln men nu känns det redan naturligt. Jag ÄLSKAR verkligen att testa på olika utseenden.665A0940-2Jag har i hela mitt liv fått höra att jag inte kan ha lugg på grund av min jättevirvel i pannan, men om jag bara blåser det på rätt sätt efter duschning så funkar det hur bra som helst! Nu är jag dock sugen på att prova något nytt men ska vänta tills efter nyår så att jag har testat på brunette-livet ordentligt :)

I samarbete med Attityd Exclusives.

3 kommentarer

 • Ellen Lindberg

  21 november, 2017 kl. 20:42

  Både färgen och lugg passar dig utmärkt! Jag är lockig, men kan också få till lugg om jag fönar. Låter jag det självtorka är det kört, men med fön går det. Flera år i rad klippt jag lugg till hösten, saknar det lite när jag ser bilderna ovan. Du passar ju så bra i det!

 • Liisa

  23 november, 2017 kl. 00:15

  Så fin! Men snälla snälla snälla kan du inte visa eller förklara hur du fönar luggen? Jag lider också av en megavirvel men drömmer om en perfekt flikig lugg 😍

 • Hanna

  12 december, 2017 kl. 15:40

  Så snygg frisyr! Du passar verkligen i allt. :-)

  http://hannafialotta.blogg.se