/ 4 kommentarer

Trolls-kalas!

665A9488-2Elles absoluta favoritfilm just nu är filmen Trolls. Hennes högsta önskan inför femårskalaset var därför att ha ett trollkalas där hon fick vara sin favoritfigur Poppy. Peruken fick hon av sin mormor och morfar och Poppy-klänningen fick hon av oss i födelsedagspresent. Sedan var det bara att måla ansiktet rosa och sminka på en massa glitter på kinderna.665A9642-2Jag och min syster hjälptes åt att pynta vardagsrummet till en liten fantasivärld med mycket färg och mysiga hörn. Svårt att fånga hur mysigt det blev på bild men det blev jättebra!665A9548-2Alla barnen hade klätt upp sig så bra och de hade roligt tillsammans hela kvällen med discodans, fika och skattjakt. Nästan alla trollutstyrslar åkte dock av när barnen gick in i Elles utklädningsrum. Då blev det Elsa, Pippi, och prinsessor av hela högen. Gullpluttar!
665A9660-2När godispåsarna var upphittade med hjälp av skattkartorna satte vi på musikvideor från Trolls på YouTube som barnen skrattade gott åt. Har ni inte sett filmen med era barn så gör det! Mycket färg, dans, glitter och musik. Otroligt bra!

IMG_3413-1-2Måste bara avsluta med denna gulliga mobilbild på Elle och hennes kusinsyster Maj. Gulligare troll får en väl ändå leta efter <3 Nu har vi i alla fall firat vår femåring ordentligt för i år. Förra året var det Aladdin-kalas och nästa år får vi väl se vad som står högst upp på önskelistan i kalasväg. Ett är i alla fall säkert och det är att jag älskar att göra kalas åt henne.

4 kommentarer


 • Åh så roligt :D

 • fanny s

  27 februari, 2017 kl. 22:04

  Fina Stina, önskar att jag var lika påhittig och entusiastisk när det kommer till barnkalas! Min dotter pratar fortfarande om sitt 3-årskalas, för i år när hon fyllde 4 fick hon inget pga en halvt utbränd mamma…nästa år ska jag orka mer… ni verkar ha haft en jättehärlig kväll!!!

 • Ellen Lindberg

  27 februari, 2017 kl. 22:13

  Åh, så himla härligt! Älskar för övrigt hur barn är så insnöade på att det ska vara tema på deras fester. Det ska jag definitivt ta lärdom av till min egna fest. I sommar fyller jag 25 och har egentligen tänkt att inte fira, men något med ett tema vore ändå så himla kul!

 • malin

  28 februari, 2017 kl. 14:22

  men vilket roligt kalas! vilka idéer och fina kalas du gör för henne! min tjej blir två nästa helg och det blir ett litet kalas med våra närmsta vänner med barn. så inte så mycket tema kalas ännu men snart så!