/ 20 kommentarer

Tio frågor om min blogg

 1. När började du blogga? -Jag började blogga 2011 på denna bloggadressen. Men min allra första blogg startade jag redan 2006. Tänk att jag snart bloggat här i sex års tid… det är ändå rätt galet. När började ni läsa min blogg? Hade varit sjukt kul att veta :)01
 2. Vilket är ditt just nu mest populära inlägg? -Just nu är det ”Att lyfta sig själv inför sitt barn” vilket är väldigt roligt då jag tycker att det är ett oerhört viktigt inlägg.
 3. Varför bloggar du? -För att jag tycker att det är sjukt kul. Jag gillar att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjorde för några år sedan och kunna se vad jag hade på mig och hur jag förändras. Och tro mig, MYCKET har hänt med mig personligen de senaste sex åren.
 4. Vad är roligast med att blogga? -Kontakten med er, helt klart! Att ständigt få respons på det jag skriver och få höra era tankar och funderingar är väldigt givande och det gör mig till en klokare och bättre människa. Sedan är det så fantastiskt fint att jag alltid blir överöst av kärlek från er när jag får tråkiga läkarbesked eller när något annat i livet är tungt. Jag har fått blombud och presenter från er flera gånger när jag behövt uppmuntran. Ni är bäst!blombud
 5. När var det som jobbigast att blogga? -Det är en ganska klurig fråga för jag har aldrig tyckt att det varit så pass jobbigt att jag velat sluta för då hade jag gjort det. Självklart är jag en tydligare måltavla när jag varit med i TV eller synts i någon populär tidning, men det är få gånger som jag blivit ordentligt påhoppad. Däremot när jag väl blir påhoppad är det väldigt hårt då det ofta blir kopplat till hur jag ser ut i och med påsen. Det är ju bara puckade människor som ger sig på någon på det sättet och därför händer det väldigt sällan. Jag har verkligen världens bästa läsare som till nittionio procent bara stöttar och sprider kärlek. Jag har faktiskt bättre koll på vilka ni är än vad ni kanske tror. Speciellt på er som brukar kommentera och gilla det jag gör. dscf0442
 6. När var det som enklast att blogga? -Under semester  i år var det konstigt nog väldigt enkelt att blogga. Vi gjorde  mycket saker tillsammans som var roligt att dokumentera med kameran och visa upp för er. Plus att vi i sommar köpte en ny kamera och därmed kom fotoglädjen tillbaka igen. Nu när det är höst är det väldigt roligt att titta tillbaka på allt vi gjorde på vår fina semester och drömma sig tillbaka en stund.img_4236
 7. Vad är det bästa du fått i och med bloggen? -Jag skulle nog säga att det är en plattform där jag får prata om viktiga saker. Utan bloggen och min öppenhet kring min sjukdom hade jag aldrig fått vara med i TV och tidningar så pass mycket och få föreläsa och sprida kunskap om det som ligger mig nära om hjärtat. Det känns oerhört värdefullt!dscf1643-1-1800x2195
 8. Tror du att ditt liv hade sett annorlunda ut om du aldrig startat bloggen? -Absolut! Det hade nog sett väldigt annorlunda ut då jag inte hade synts och hörts lika mycket. Ett TV-framträdande leder till ett annat och det i sin tur leder till kontakt med fler tidningar och fler erbjudanden. Bloggen upptar också en ganska stor del av min vakna tid då det inte bara handlar om att skriva inlägg, utan även om att fota och redigera, svara på kommentarer och mail, ha kontakt med företag om samarbeten och föreläsningar, brainstorma idéer på inlägg och så vidare. Men allt är bara roligt då jag valt att lägga bloggen på den nivån. Det är verkligen världens bästa hobby som jag då och då kombinerar med roliga jobb.skarmavbild-2016-09-19-kl-18-49-07
 9. Är du nöjd med bloggens storlek? -Ja det är jag faktiskt! Självklart blir jag glad att den sakta men säkert växer och att fler och fler vet vem jag är och vad jag står för, men det är på en väldigt behaglig nivå. Folk kommer fram och hälsar då och då vilket jag tycker är jättekul, men jag kan ju gå till Ica med fett hår och mjukisbyxor och utan att vara nervös över att alla känner igen mig. Ingen busringer eller skriver obehagliga brev utan det jag får är alltid uppmuntran och kärlek. I takt med att en blogg blir stor får en ju också haters. Jag har säkert några haters i det tysta, men ingen som ständigt kommenterar elakt eller försöker trycka ner mig.
 10. Slutligen, vilket är enligt dig ditt bästa inlägg? -Det kanske inte är mitt bäst formulerade inlägg eller det inlägg som betytt mest för andra, men det är det inlägget som betytt mest för mig. I inlägget ”Det starka barnet har checkat ut” fick jag sätta ord på känslor som tyngt mig under en sådan lång tid utan att jag förstod varför. Här lyckades jag formulera varför min andra operation var så mycket jobbigare än den första trots att den rent fysiskt var snäppet enklare på många sätt. Jag slog huvudet på spiken som fick mig att förstå en stor del av mig själv och varför jag blivit som jag blivit. Hela problematiken kring det starka barnet är en stor anledning till att jag nu varit sjukskriven i nästan ett år. Som sagt, ett oerhört viktigt inlägg och en viktig insikt för mig personligen och det var fint att få dela det med er. Jag vet att ni var många kroniskt sjuka som kände igen er <3img_4825-copy

20 kommentarer

 • Alice

  19 september, 2016 kl. 19:21

  När jag kom hem från skolan för cirkus ett år sedan satt min storasyster och tittade på en video med en ung tjej som med klingade och alert norrländska berättade om sin demonstration mot såpopera>>> <3 <<<.
  Jag var sedan dess FAST, gillar din blogg pretty much. Sen var du ju kristen också, that I also liked a lot.
  Men något annat skojskoj var att jag för några dagar sedan var inne och såg på '50 saker om mig' och såg att det PÅ DAGEN var ett år tidigare du släppte videon och jag såg dig för första gången. Så jag firade ett år som stinafan, efter ett år med dagliga klickar in på stinastils. Xo

  • Stina Hägglund

   19 september, 2016 kl. 20:05

   Men hur gullig är inte du?? Så roligt att du följer mig och till och med kallar dig ett stinafan, haha, kärlek på den! Allt gott till dig Alice och tack för ditt fina stöd <3

 • Rebecka

  19 september, 2016 kl. 19:48

  Jag har nog inte kommenterat innan, men tyckte att det var dags!
  Jag har nog klickat in här i ett halvår- ett år någonting. Gillar att du är så öppen och att du även tar upp viktiga saker och inte bara vardagen (även om det är trevligt det med). Och att du är kristen! Här är en till *vink vink*.
  Kör hårt och var den du är! Du gör det väldigt bra.

  • Stina Hägglund

   19 september, 2016 kl. 20:06

   Men hej Rebecka! Vad roligt att du valde att kommentera och presenterar dig litegrann. Så roligt att du följer mig och visar mig ditt fina stöd. Stor kram till dig <3

 • Ewa

  19 september, 2016 kl. 20:33

  Jag har följt dig i några år tror jag. Har faktiskt inte riktigt koll på hur länge :) tycker att din blogg känns väldigt äkta och varm. Det är roligt att kika in här och få följa dig och din familj :)

  • Stina Hägglund

   19 september, 2016 kl. 22:15

   Tack snälla Ewa för dina värmande ord ❤️ Jag är glad att du vill fortsätta vara här och läsa!

 • Fanny S

  19 september, 2016 kl. 21:34

  Jag tror att jag hittade till din blogg sommaren 2014, om jag minns rätt. Tror att det var via underbaraclara på nåt sätt. Hade läst Elinas blogg för jättemånga år sedan och sen via Clara kom på att du var hennes syster, eller nåt sånt. Föll för din humor och personliga inlägg. Blev glad att läsa att du bott i Karlstad, det är min hemstad där jag bott hela min uppväxt. Började gå i pingstkyrkan i gymnasiet så vi ”missade” varandra för då hade ni redan flyttat. (jag antar att ni hörde till pingst för jag har sett att vi har gemensamma bekanta på fb). Så himla ledsen att jag missade din medverkan på Torp förra året, bor i Örebro nu och ville så gärna åka dit och träffa dig!

  • Stina Hägglund

   19 september, 2016 kl. 22:16

   Vad roligt att höra Fanny ❤️ Hade varit fint att se dig på torp förra sommaren, men det kommer säkert fler chanser! Stor kram till dig :)

 • Vera

  19 september, 2016 kl. 23:37

  jag har läst sen du var gravid med Elle! så jag har hängt med ganska länge :)

  • Stina Hägglund

   20 september, 2016 kl. 00:29

   Men vad roligt! En riktig tidig läsare med andra ord :) Vad du hängt med på mycket under åren. Massa kärlek till dig Vera ❤️

 • Therese

  20 september, 2016 kl. 06:13

  Tack för en fin blogg. Du är en stor förebild för mig. Jag har följt din blogg sedan hösten 2011!

  • Stina Hägglund

   20 september, 2016 kl. 18:25

   Tack snälla Therese. Vad glad jag blir av att läsa dina fina ord. Kärlek till dig <3

 • M

  20 september, 2016 kl. 06:51

  Jag har hängt med från tiden ni bodde i Stockholm och du hade en pixiecut, haha så ganska länge med andra ord! <3

  • Stina Hägglund

   20 september, 2016 kl. 18:24

   Haha, men hjälp. Av de som kommenterat leder du hittills :) Bra jobbat och vad roligt att du hängt med i alla år! Stor kram till dig <3

 • Sofia

  20 september, 2016 kl. 07:13

  Hej!
  Jag började läsa din blogg ganska nyligen, ett par månader sedan. Jag har haft dåliga njurar ett tag och har vetat att jag kommer behöva göra en transplantation. I somras fick jag ett klumpigt formulerat brev av min läkare och trodde att det nu var dags. I samma veva fick jag veta att jag antagligen även har ulcerös kolit (har även sedan tidigare sakroilit, astma och glutenintolerans så de autoimmuna sjukdomarna bara staplades på varandra). Jag började googla efter bloggare som lever med kronisk sjukdom. Det är så lätt att klicka in på 1177 eller liknande sidor och bli skräckslagen, och jag saknade berättelser från verkligheten. Och så hittade jag din blogg. Faktiskt den enda jag hittade som jag fortsatt att följa. Jag tycker om att följa ditt liv och läsa om alla dina små glädjeämnen. I livet har jag alltid strävat efter saker, idrottsprestationer, karriärsprestationer osv. Jag känner mig fortfarande ”frisk”, men ju sämre min hälsa blir ju mer tvingas jag värdera om och uppskatta andra saker i livet, vilket är svårt. Därför gillar jag din blogg. För att du är stark, men också sårbar, du har dina mål och drömmar, men framförallt är du så tacksam för allt det du faktiskt har, vilket är väldigt inspirerande.
  Nu blev det visst lite längre än bara ett svar på hur länge jag har följt dig men jag tycker att du förtjänar en eloge och vill att du ska veta att du är en förebild och inspiration för andra sjuka, även de som inte har just din sjukdom.

  • Stina Hägglund

   21 september, 2016 kl. 01:08

   Tack snälla Sofia för att du delade med dig av din resa. Det låter oerhört tufft allt som du har gått igenom och jag önskar så att du ska få må bra igen. Det gläder mig att min blogg får finnas som inspiration till dig och allt som du står i. Att jag kan få vara med och påverka en annan människas liv till det bättre genom att dela med mig av mitt liv känns verkligen fantastiskt fint. Lycka till med allt som ligger framöver Sofia och vet att jag står på din sida! Allt gott till dig ❤️

 • Maria H

  20 september, 2016 kl. 09:09

  Hej! Tack för en fin blogg och tack för att du delar med dig av ditt liv! Tror att jag hittade hit via den underbara Clara, kan ha varit typ två år sen. Jag kom att tänka på dig imorse när jag bad och jag blev så rörd när jag bad för dig och din familj. Ni utstrålar så mycket kärlek, både till varandra och till människorna ni har runt er, och jag tycker det är så vackert. Jesu kärlek som går in i er och sedan ut igen för att ges till den som behöver. Fortsätt på den vägen <3 Det behövs bra stomisjuksköterskor, jag tror att du kommer att bli en fantastisk sådan :) själv har jag just påbörjat distriktssköterskeutbildning, det är både svårt och roligt! Lycka till med skolstarten!

  • Stina Hägglund

   21 september, 2016 kl. 01:03

   Men wow vilken boost jag fick av att läsa din kommentar Malin. Tack snälla för dina fina ord. Att be för någon en inte känner är så vackert och jag vill att du ska veta att jag verkligen värdesätter och uppskattar det ❤️❤️❤️

 • malin

  20 september, 2016 kl. 14:43

  hej gullet! jag kommer såväl ihåg första gången jag snubblade in på din blogg. Jag har följt Johannas blogg med tårtor länge och en dag lade hon upp en vad jag tkte var en märklig tårta. den föreställde en mage med en påse på och en liten gravsten. då hittade jag till din blogg och började läsa inlägg efter inlägg om din resa. grät massor med gånger och fick ett sånt hjärta för dig direkt! har sedan dess kikat in på din blogg flera gånger i veckan och gillar den jag får lära känna genom bloggen

  • Stina Hägglund

   21 september, 2016 kl. 01:00

   Men vad glad jag blir Malin. Att ”få hjärta” för någon är något jag själv ofta för och det är bland det finaste som finns. Att du fått det för mig gör mig alldeles varm på insidan! Vad roligt att du fortsätter att följa mig genom livet Malin. Stor kram till dig ❤️