/ 4 kommentarer

Tillbaka till rutinerna!

E4CDEBC8-A3E6-4969-9DB4-E899AA1DA250Idag är första dagen tillbaka på jobbet efter en dryg månads uppehåll. Efter att jag hade jobbat på almedalen kände jag ett stort behov av att bara släppa allt och fokusera på familjen till hundra procent. Jag har varit ytterst lite aktiv på instagram, men i övrigt har jag hållit mig borta från mina sociala medier. Jag behövde längta tillbaka helt enkelt och det har jag sannerligen gjort.

Det känns fortfarande overkligt att min första dag på jobbet innefattar sovmorgon och frukost nere i vårt kök framför datorn iklädd  morgonrock. Men jag älskar det! Något jag däremot inte älskar är att äta frukost då jag alltid mår illa på morgonen, men en skål med fil och skivad banan går alltid ner och har varit standard för mig de senaste veckorna.

Idag har jag en liten to do list att sätta tänderna i men det som kommer dominera mina kommande veckor är att skriva på boken då första utkastet ska vara klart i början på september. Wish me luck!

Välkomna tillbaka både till er och till mig. Jag ÄLSKAR när rutiner och nystarter drar igång :)

4 kommentarer

 • Malin

  14 augusti, 2018 kl. 09:12

  Åh äntligen! Som jag saknat dig Stina! Känner igen mig vid frukost, älskar det när jag får en låååång start som på hotell men inte hemma. Mår oftast illa varje morgon med och har svårt att äta. För mig har det hjälpt att innan jag gått upp ur sängen har jag bubbelvatten på nattduksbordet och dricker några klunkar! Kanske låter töntigt men hjälpt mig massor och fått mig att kunna äta lite bättre frukost

  • Stina Hägglund

   14 augusti, 2018 kl. 09:18

   Vad glad jag blir att du tycker att det är roligt att jag är tillbaka! Det tycker jag med :) Och tack för tipset med bubbelvattnet! Måste det vara just bubbelvatten eller funkar det med vanligt vatten? ;)

 • Malin

  14 augusti, 2018 kl. 09:35

  För mig funkar det bara med bubbelvatten! Vet inte varför haha men vanligt vatten kan göra mig mer illamående

 • Maria H

  14 augusti, 2018 kl. 18:23

  Så skönt att du fick en redig semester! Det är verkligen nyttigt med paus även från sociala medier. Välkommen tillbaka iaf, ser fram emot att se och läsa det du har på hjärtat i höst! Lycka till med boken!