/ 10 kommentarer

The new me!

I samarbete med Attityde Exclusives
665A0646-2Kolla in min nya look. Jag får en CHOCK varje gång jag ser mig i spegeln. I’m lovin it!! Som vanligt är det Elin på Attityd Exclusive som fixat barret på mig och jag är så sjukt imponerad över hur hon kunde gå från mina rosa lockar med kopprig botten till denna djupa kalla bruna färg. That girl is pure magic!665A0650-2-2Som vanligt satte jag mig i stolen och sa ”Gör vad du vill”. Jag visade henne en inspirationsbild och sedan fick hon bara gå loss på mitt hår, jag vet att det är då det blir som bäst. Just nu har de en kampanj på salongen som jag vill tipsa er om som heter Fall me! Den går ut på att du gör som jag, nämligen ger frisören helt fria händer för att ta fram det bästa åt just dig. In på deras Instagram för att läsa mer. Sjukt roligt erbjudande tycker jag!665A0664-2Jag känner mig i alla fall höstigare än någonsin. Både lugg och brunt är nytt för mig och därför är det sjukt kul att experimentera lite med både kläder och frisyrer. Vad tycker ni? <3

I samarbete med Attityd Exclusives

10 kommentarer

 • Maja

  27 september, 2017 kl. 21:47

  Superfint! Är också sugen på lugg 😀🙌🏻

  • Stina Hägglund

   27 september, 2017 kl. 21:59

   Taack! Gör det vetja, det är ju bara hår :) <3

 • Samira

  27 september, 2017 kl. 22:22

  Wow! Så snyggt!! Nu blev man ju inspirerad och sugen på att spontanklippa sig! Synd att dom inte finns i Uppsala…

  • Stina Hägglund

   28 september, 2017 kl. 07:33

   Kuul! Det finns säkert någon toppenbra salong i Uppsala du kan titta in hos och fråga dem vad de skulle göra om de fick helt fria händer. Om de inte känns allt för läskigt tycker jag du ska göra det! Är det en bra frisör har de ju stenkoll på vad just du skulle passa bäst i :) Kram!

 • Carro

  27 september, 2017 kl. 22:30

  Stiiiina, vad glad jag blir!!!
  Det kanske är larvigt av mig… Men jag var hos frisören idag också och jag har lugg men blev så osäker när jag kom hem på ifall det blev bra eller inte.. Har grubblat hit och dit om jag är ska vara nöjd eller ångra det.
  Men så går jag in här och ser att du och jag har exakt samma frisyr, bara lite olika färg och jag blev så glad!!!
  Som sagt, lite larvigt kanske.. men jag känner liksom att du har koll på hur det ”ska va” när det gäller sånthär, hihi…!! Så nu känner jag mig mer nöjd än någonsin med att det blev en page med lugg :D

  • Stina Hägglund

   28 september, 2017 kl. 07:34

   Men ÅH vad glad jag blev av att läsa din kommentar ❤ Jag är övertygad om att du ROCKAR din page och lugg! Bär huvudet högt, du är flawless ❤

 • Malin

  28 september, 2017 kl. 07:56

  Alltså vilken pang brud! Jag är alltid sugen på lugg, men varje gång jag klippt det ångrar jag mig nåt gräsligt Hahaha kanske bara borde inse att andra är snyggare i det än vad jag är

 • Amanda Sofi

  28 september, 2017 kl. 18:36

  Men å så fint det blev! Du passar ju verkligen i så gott som alla frisyrer och färger, det här blev ju toppen!

 • ellenlundis

  28 september, 2017 kl. 22:33

  Så fin! :)

 • Hanna

  5 oktober, 2017 kl. 19:59

  Wow, vilken skillnad. Passar dig jättebra. :-)