/ 2 kommentarer

Tavelväggar

DSCF2382Äntligen har vi fått tummen ur och framkallat några favoritkort och satt upp på väggen. Ett hem med kort på nära och kära är ett måste för att hemkänslan ska infinna sig ordentligt för mig. Om man framkallar dem i svartvitt ser det dessutom lite lyxigare och stilrenare ut. Speciellt om man har färgglada tapeter som vi. Tavelväggar är alltid klurigt tycker jag då det ska se ut som att man bara spikat upp dem utan att bry sig samtidigt som man vill att det ska se harmoniskt ut. Vi har bara börjat på denna tavelvägg i vardagsrummet på övervåningen och kommer fylla på med mer bilder pö om pö.DSCF2379_edited-1yEfter sju år som gifta har vi äntligen framkallat och ramat in bilder från vårt bröllop till sovrummet också. Visst har vi haft några bilder i ram men de var slitna och i färg. Till vår retrotapet i sovrummet ville vi ha bilderna svartvita och stora (30×40) så att det täckte en tom vägg. Det blev väldigt fint och jag blir alldeles varm inombords av att se dem hänga där <3

2 kommentarer

  • fredrikapavinden

    3 augusti, 2015 kl. 19:07

    Åh vad det är fint med tavelväggar! Jag har precis inhandlat några gamla ramar i järn som jag planerar att göra en tavelvägg av. Men det är ju så svårt att bestämma foton och hur de sedan ska sitta! Jag tycker ni fick till det superfint! Det skulle va lite kul att få se lite närmare vilka bilder ni valde, på bloggen dårå. De såg så himla fina ut! Om du vill så klart!

  • mathilda

    3 augusti, 2015 kl. 20:01

    jättefina bilder!! härligt att höra att det inte bara är vi som är sena med att framkalla bröllopskort,vi har vart gifta i 4 år i höst och har bara ett litet litet album vi köpte i samband med bröllopet. får bli ändring så småningom… :)