/ 3 kommentarer

Svar på frågor

IMG_645Jag håller kontakten med er på flera olika ställen. Via mail, bloggen, Instagram, Facebok m.m. Många av de frågor ni ställer till mig liknar varandra och idag har jag sammanställt ett inlägg där jag svarar på era vanligaste frågor kring min blogg. Håll tillgodo :)

Tjänar du pengar på din blogg?

Det beror på hur en ser på det. Jag har än så länge inte tackat ja till att ha reklam på min blogg då jag inte skulle tjäna tillräckligt på det. Däremot får jag göra jobb vid sidan om som jag såklart tar betalt för. Många gånger har företagen hittat mig via min blogg och på så sätt kan en ju säga att jag tjänar pengar på bloggen.

Vad föreläser du om?

Det är väldigt blandat vad jag föreläser om. Jag har gjort en kort video om det som ni kan se här där jag förklarar litegrann. Kort sagt föreläser jag om mitt liv i en massa olika forum och ur olika perspektiv.

Vad hände med ditt samarbete med Rut&Circle?

Några av er kanske minns att jag gick in i ett samarbete med dem i våras. Jag valde dock tillslut att avsluta det. Det är väldigt fina tjejer som jobbar kring företaget, men jag upplevde att de inte hade den tiden som de först sa sig ha. No hard feelings, men som sagt, jag valde att avsluta det för nu. I framtiden, who knows? :)

Får du mycket hatkommentarer?

Nej jag får väldigt sällan hatkommentarer faktiskt. Oerhört skönt. Jag kan få lite otrevliga och spydiga kommentarer ibland, men ingen som går direkt till personangrepp. När jag har varit med i TV är det alltid något litet troll som dyker upp någonstans, men överlag har jag hittills varit väldigt förskonad!

Känner du press över att uppdatera bloggen?

Nej jag gör faktiskt inte det. Ni som följer min blogg vet att jag med gott samvete kan vara ledig från bloggen någon dag här och där. Jag resonerar som så att jag inte vill spotta ut en massa inlägg bara för att. När jag skriver vill jag verkligen dela med mig av någonting. Om det så är något så värdsligt som en outfit, eller ett djupt inlägg om min sjukdom. Bloggen är min största hobby och det är dels för att jag älskar att skriva, men framförallt för att jag älskar att interagera med er. Att uppdatera den är därför bara roligt :)

3 kommentarer

  • ellenlundis

    26 oktober, 2015 kl. 18:24

    Väldigt bra svar du gav Stina :)

  • Hanna-mitt liv som förlossningsskadad

    27 oktober, 2015 kl. 20:06

    Hej! Jag vill bara säga att du är en otroligt fin inspirationskälla :) Jag fick en förlossningsskada för snart fyra år sedan och idag, 16 operationer senare, är jag fortfarande inte bra. Jag har ett hål i tarmen och nu har läkarna beslutat om stomi så på tisdag nästa vecka ska jag träffa kirurg och stomiterapeut. Har följt din framfart i tv och på bloggen och du får mig på så gott humör. Tack ❤️ Kika gärna in på min blogg som än så länge mest handlar om min skada och min vardag :) Kram