/ 1 kommentar

Stranden jag alltid drömt om

IMG_4591 kopiaVi har varit på en fantastiskt vacker strand här på Boa Vista som heter Santa Monica beach. Det är en milslång sandstrand där havet är färgsprakande i alla blåa nyanser som går att hitta. Det är hav och strand så långt ögat kan nå och det är det mest exotiska jag någonsin upplevt.IMG_4617Jag och bönan jobbar lite på brännan… det går bättre för vissa av oss, haha. Jag smörjer mig med solskyddsfaktor 30 och 50 över hela kroppen då jag bränner mig lätt. Jag har inte bränt mig någonting, men det tar ju lite längre tid att få färg. Största boven är dock att vi varit så pass sjuka att vi bara klarat en stund om dagen i direkt solljus.
IMG_4603 kopiaÅterigen, denna stranden var mer magisk än vad jag kommer lyckas förklara. Den måste helt enkelt upplevas.

Nu har vi två dagar kvar här innan vi börjar bege oss hem. Hur härligt vi än har det här börjar hemlängtan infinna sig. Jag längtar såklart mest efter min familj, men även efter svensk mat, min egen säng och efter att få bli frisk. Men det är väl det som är det bästa med att resa? Att hur vackert ställe jag än åker till så får det mig alltid att inse hur bra jag har det hemma. Jag är  så himla glad att vi gjort denna resa och att vi fortsätter att göra den i två dagar till. Jag ska krama varenda droppe sol ur den så jag klarar av vintermörkret hemma!

En kommentar

  • Ellen Lindberg

    22 januari, 2018 kl. 19:14

    wow, ser verkligen så himla härligt ut. förstår att det ändå blir fint att komma hem, men tänker att en sådan här resa verkligen behövs ibland. ta hand om er <3