/ 3 kommentarer

Stina i NY!

September som månad blev en i princip bloggfri månad. Den hade inte blivit det om jag fick hålla i rodret över mitt eget liv men som så många gånger förut slets jag bort som kapten över skutan. Jag kunde bara se på hur vågorna våldsamt kastade omkring allt mitt dyrbara som om det hela vore en hänsynslös lek. Jag kommer inte gå in mer på det just nu, men kanske i framtiden.

Mycket har hunnit hända men det jag tänker fokusera på denna veckan är det faktum att jag har fyllt 30 år och reste till New York för att fira detta tillsammans med min storasyster Johanna. Ni kanske minns detta inlägget från i våras när jag berättade om resan. Ursprungstanken var att det skulle bli en resa tillsammans med Emil för att fira tio år som gifta, men då vi valde att spontant åka till Grekland över vår bröllopsdag fick detta bli min 30-årspresent istället. Emil åkte dessutom till New York med jobbet bara veckan innan så jag åkte med Johanna istället.

Jag kom hem från NY igår och har verkligen haft den bästa tänkbara resan med Johanna. Innan vi åkte kändes ingenting roligt och jag ville skita i allt egentligen. Jag ville inte fylla år och jag ville definitivt inte resa. Men Emil övertygade mig om att det var precis det här jag behövde och det är jag väldigt glad för!

Ikväll kommer första inlägget av fem från vår resa. Emil hade gjort i ordning en noggrann lista åt oss med saker att upptäcka då han varit där några gånger. Vi fick därför uppleva New York på riktigt direkt och kunde skippa alla turistfällor som vi inte var intresserade av. Planering av resan innan är sannerligen A och O när en ska besöka en sådan stor stad då allt lätt blir övermäktigt när en väl är där. Vi fick sannerligen en optimal resa som jag vill dela med mig av till er!

Stay tuned <3

3 kommentarer

 • Malin

  4 oktober, 2018 kl. 17:00

  Åh äntligen tillbaka! Har saknat dig! Ser mycket fram emot att få läsa om new york! Kramar

 • Maria H

  4 oktober, 2018 kl. 20:24

  Grattis i efterskott! Hoppas och ber att det ska lugna ner sig för dig och de dina <3

 • Elin

  5 oktober, 2018 kl. 17:00

  Har tänkt på dig mycket, fint att det börjar lätta lite. Livet är verkligen en bergochdalbana.. Ska be att det får fortsätta ljusna och att du får överrösas av glädje och energi istället! ❤️